Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut haki voiton Petojusseista

 

Pesäkarhut haki voiton Petojusseista


Pesäkarhut haki voiton ja tärkeät kolme pistettä naisten superpesiksessä Petojusseista Seinäjoelta sunnuntaina. Ensimmäinen jakso Pesäkarhuille juoksuin 11-3 ja toinen porilaisille puhtaasti 8-0.

Erityisesti kotiuttaminen oli Pesäkarhuilla sunnuntaina kunnossa, sillä kotiutusyrityksiä oli 19 ja niistä onnistui 17. Heidi Kuusisto kunnostautui vahvasti lyömällä peräti 1+7 juoksua. Kuusisto palkittiinkin porilaisten kakkospalkinnolla, ykköspalkittu oli jälleen erinomaisesti vaihtanut Kaisa Kärkkäinen.

"Olen tyytyväinen esityksemme. Ulkopelikin parani ottelun vanhetessa, toisella jaksolla Petojussit kun ei saanut tehtyä yhtään kolmostilannetta. Vielä kerran rutistetaan ennen lyhyttä juhannustaukoa, kun matkaamme keskiviikkona Turkuun. Tuossa ottelussa on onnistuttava laajalla rintamalla ja ennenkaikkea ulkopelin on edelleen oltava tikissä", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Pesäkarhujen ja Turku-Pesiksen välinen esitetään keskiviikkona maksutta VeikkausTV:ssä, kannattaa tutustua aiheeseen Superpesiksen ja Veikkauksen www-sivuilla.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

HeidiKuusisto

Heidi Kuusisto

Tiedot

KaisaKärkkäinen

Kaisa Kärkkäinen

Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää