Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPalle Kemistä piste

 

PoPalle Kemistä piste


FC PoPan nappasi eilen Kemistä taistelupisteen, kun sateen kastelemalla nurmimatolla PS Kemi ja PoPa pelasivat tasan 0-0.

Tasainen puoliaika

Ottelu pelattiin todella haastavissa olosuhteissa, sillä koko sunnuntain pohjoisessa satoi vettä, joka vaikutti molempien joukkueiden syöttötyöskentelyyn. Upet syöttökombinaatiot jäivät uupumaan molemmilta joukkueilta mutta sitä enemmän kentällä nähtiin todella kovaa ja rehellistä taistelua joka pallosta ja ottelun viihdearvo pysyi hyvänä.

PoPa tiesi tarkkaan, että kotijoukkueen erikoistilanteet ovat vaarallisia ja vierailijat pyrkivätkin välttämään varsinkin kulmapotkuja. Mutta jo ensimmäiseen kymmeneen minuuttiin kotijoukkue sai muutaman kulmapotkun, joista ensimmäinen oli äärimmäisen vaarallinen mutta PoPan onneksi reppu ei heilunut. Muut kotijoukkueen erikoistilanteen PoPa selvitti hyvin eikä Lauri Pirhosen maali ollut missään vaiheessa uhattuna.

Ottelun edetessä PoPakin pääsi paremmin peliin kiinni ja sai luotua painetta isäntien päähän. Reilun puolen tunnin jälkeen PoPa pääsi vaaralliseen vastahyökkäykseen, Juha Luoma pääsi puolittain läpi mutta isäntien Jan Berg kaatoi Luoman keltaisen kortin arvoisesti. Tuomitun vapaapotkun reilusta 20 metristä Samu-Petteri Mäkelä ampui niukasti ohi maalin.

PoPa pyrki pelaamaan jatkuvasti palloa puolustuslinjan taakse ja onnistuikin tässä hyvin mutta viimeiset syötöt olivat huonoja ja hyvä maalipaikat jäivät odottamaan parempaa aikaa.

Mäkelä on yllättää puolesta kentästä

Toinen puoliaika alkaa kovalla keskialueen taistelulla ja tiukalla puolustuspelillä. Muutaman minuutin pelin jälkeen PS Kemi saa kulmapotkun ja kotijoukkueen toppari Obilor nousee korkeimmalle mutta PoPan onneksi pusku suuntautuu yli maalin. Rehellisyyden nimissä on sanottava, että vaikka taistelu oli puoliajan alussa tasaista niin kotijoukkue hallitsi aavistuksen peliä.

PoPa oli siirtyä johtoon todella komealla yksilösuorituksella, Mäkelällä oli pallo puolessa kentässä, kun hän huomasi maalivahdin olevan reilusti ulkona maalistaan ja yritti röyhkeästi maalia mutta vastustajan maalivahti Juho Luukkonen liukui pallon maaliviivalta kulmaksi.

Mitä pidemmälle ottelu eteni niin molemmat joukkueet alkoivat turvata vielä selkeämmin omaa maaliaan ja enimmäkseen molemmat alkoivat pelata vielä selkeämpää ja reilumpaa palloa puolustuslinjojen taakse mutta molempien puolustukset olivat rautaa ja maalipaikat jäivät näennäiseksi.

Kun kellossa oli reilut 80 minuuttia nähtiin ottelun paras paikka, Joni Vuorinen antoi vasemmalta loistavan keskityksen Kalle Multaselle, joka pääsi viidestä metristä puskemaan mutta epäonnekseen Kalle sai huonon osuman palloon ja tilanne kuivui kasaan. Vielä erotuomarin antamalla lisäajalla Dema laukoi vapaapotkun reilusta 30 metristä mutta Luukkonen liimasi pallon varmasti alukulmasta. Näin taistelu päättyi ratkaisemattomaan.

PoPa otti näin kauden ensimmäisen tasuripisteen ja pisteen lisäksi joukkuetta lämmitti Petri viljasen ja Kari-Pekka Koivusen paluu tositoimiin pitkän tauon jälkeen.

PoPan pelit jatkuvat jo tulevana keskiviikkona, kun Vuosaaressa vastaan asettuu FC Viikingit.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Kari-PekkaKoivunen

Kari-Pekka Koivunen

19.6.1989
Tiedot

Samu-PetteriMäkelä

Samu-Petteri Mäkelä

9.11.1986 Pori
Tiedot

LauriPirhonen

Lauri Pirhonen

3.7.1984 Noormarkku
Tiedot

PetriViljanen

Petri Viljanen

3.2.1987
Tiedot


Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää