Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut haluaa juhannustauolle voiton maku suussa

 

Pesäkarhut haluaa juhannustauolle voiton maku suussa


Naisten superpesis pääsee esille VeikkausTV:ssä keskiviikkona, kun Turussa pelataan Turku-Pesiksen ja Porin Pesäkarhujen välinen superpesiksen jännityskamppailu. Joukkueet kohtaavat nyt jo toisen kerran tällä kaudella ja vieläpä toistamiseen nimenomaan Aurajoen rannoilla. Sarjan avauskierroksella pelattu ensimmäinen kohtaaminen oli todella tasainen ja porilaiset nappasivat vierasvoiton kovan taistelun jälkeen vasta kotiutuskisassa.

Keskiviikkoiseen otteluun Pesäkarhut lähtee sarjakakkosena ja Turku-Pesis viidentenä. Porilaisilla on alla kolme peräkkäistä voittoa, joista kaksi vieraista ja yksi kotoa. Turku puolestaan on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan, viimeisimpänä Kirittärille sunnuntaina Turussa. Myös naisten superpesiksen henkilökohtaisissa tilastoissa korkealla olevia pelaajia kohtaa ottelussa, kun esimerkiksi Turun Iina Lehkonen ja Maija Merivalo haastavat Pesäkarhujen Kaisa Kärkkäisen, Emmi Viitalan ja Heidi Kuusiston.

"Me tulemme edelleen keskittymään voimakkaasti omaan ulkopeliimme. Hyvä joukkue tulee vastaan ja heidän kärkensä on otettava erittäin tarkasti. Kevään ottelussa teimme turhia virheitä sisäpelissämme ja pelistä tuli silloin hyvin tukkoinen. Lisäksi Turku oli hyvä omassa tekemisessään tuolloin. Sisäpelissä meidän tulee pelata omilla vahvuuksillamme ja myös varautua Turku-Pesiksen hyvinkin hyökkäävään ulkopeliin. Kolmea pistettä lähdemme saalistamaan, voiton maku suussa ja onnistunut peli pelattuna olisi mukava lähteä lyhyelle juhannustauolle", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko tuumailee.

Turku-Pori keskiviikkona klo 18.00 alkaen, suora ja maksuton lähetys Veikkaus.fi-sivuilla. Sivuille pääsee myös Superpesiksen sivujen kautta.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

HeidiKuusisto

Heidi Kuusisto

Tiedot

KaisaKärkkäinen

Kaisa Kärkkäinen

Tiedot

EmmiViitala

Emmi Viitala

Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää