Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSalla kasvojen pesun paikka

 

MuSalla kasvojen pesun paikka


MuSan edustus ei ole vielä haalinut voittoa kaudella 2011. Plakkarissa on 3 tasapeliä ja saman verran pisteitä. Tappioita on kertynyt seitsemän ja maaliero on pakkasen puolella 20 maalia. Tilanne on siis tukala, mutta ei missään nimessä mahdoton. Tosiasia on, että 10 ottelussa neljä tehtyä maalia on surkea suoritus, mutta MuSa on ennenkin ollut vaikeissa paikoissa. Viime vuonna MuSan oli voitettava neljä viimeistä otteluaan säilyäkseen Kakkosessa ja näin myös tapahtui. Nyt keskiviikkona 22.6 vastaan asettuva ÅIFK on voitettava hinnalla millä hyvänsä, sillä B-lohko on MuSan onneksi jakautunut kahtia. Varmaan säilyjän paikkaan on matkaa vain 8 pistettä ja muutamalla hyvällä pelillä paikka auringossa voi olla mahdollinen.

ÅIFK:n alkukausi on ollut vaihteleva. 10 ottelusta suomenruotsalaiset ovat metsästäneet 16 pistettä. Maalintekovastuu on sysäytynyt pitkälti nuorelle tulevaisuudenlupaukselle Alban Feratille. Vasta 19-vuotias Ferati on viimeistellyt kaudella jo seitsemän osumaa, joten MuSan puolustuksella on täysi työ saada lupaava maalipyssy kuriin. Salaman topparipari Välilä-Jylli oli kuitenkin TPV:ta vastaan vakuuttavassa vireessä, joten Feratille ei ole luvassa milliäkään ylimääräistä tilaa.

MuSan suurimmat ongelmat ovat painottuneet keskikentälle. Puolustussuuntaan pelaaminen on ollut heikkoa, joka on johtanut takaiskuihin, eikä hyökkäyssuuntaankaan pelaaminen ole ylistyssanoja kirvoittanut. Antti-Pekka Pihlaisen saaminen PoPasta auttaisi huomattavasti keskikentän työskentelyä. Pepémäinen terrieri raastaa, rikkoo ja peittää syöttölinjoja erinomaisesti, sekä pelaa aina korkealla työmoraalilla. Tällöin taitoniekat Piracaia ja Eero Salminen saavat totetuttaa itseään entistä paremmin.

Koko MuSan joukkue haluaa varmasti  lähteä juhannuksenviettoon helpottava voitto takataskussaan, joten Turussa nähdään varmasti nälkäinen ja ärsytetty salamalauma. Nyt jos koskaan on aika iskeä!

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Kolmen edellisen kauden ajan Matti Santahuhdan aisaparina toiminut Ville Ulanen on Musan Salaman edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja.

Lue lisää
Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää
Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlsson ja Juuso Rantala jatkavat MuSa:ssa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Keskikentän pohjalla viihtyvä Aleksi Nurminen liittyy Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää