Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSalla kasvojen pesun paikka

 

MuSalla kasvojen pesun paikka


MuSan edustus ei ole vielä haalinut voittoa kaudella 2011. Plakkarissa on 3 tasapeliä ja saman verran pisteitä. Tappioita on kertynyt seitsemän ja maaliero on pakkasen puolella 20 maalia. Tilanne on siis tukala, mutta ei missään nimessä mahdoton. Tosiasia on, että 10 ottelussa neljä tehtyä maalia on surkea suoritus, mutta MuSa on ennenkin ollut vaikeissa paikoissa. Viime vuonna MuSan oli voitettava neljä viimeistä otteluaan säilyäkseen Kakkosessa ja näin myös tapahtui. Nyt keskiviikkona 22.6 vastaan asettuva ÅIFK on voitettava hinnalla millä hyvänsä, sillä B-lohko on MuSan onneksi jakautunut kahtia. Varmaan säilyjän paikkaan on matkaa vain 8 pistettä ja muutamalla hyvällä pelillä paikka auringossa voi olla mahdollinen.

ÅIFK:n alkukausi on ollut vaihteleva. 10 ottelusta suomenruotsalaiset ovat metsästäneet 16 pistettä. Maalintekovastuu on sysäytynyt pitkälti nuorelle tulevaisuudenlupaukselle Alban Feratille. Vasta 19-vuotias Ferati on viimeistellyt kaudella jo seitsemän osumaa, joten MuSan puolustuksella on täysi työ saada lupaava maalipyssy kuriin. Salaman topparipari Välilä-Jylli oli kuitenkin TPV:ta vastaan vakuuttavassa vireessä, joten Feratille ei ole luvassa milliäkään ylimääräistä tilaa.

MuSan suurimmat ongelmat ovat painottuneet keskikentälle. Puolustussuuntaan pelaaminen on ollut heikkoa, joka on johtanut takaiskuihin, eikä hyökkäyssuuntaankaan pelaaminen ole ylistyssanoja kirvoittanut. Antti-Pekka Pihlaisen saaminen PoPasta auttaisi huomattavasti keskikentän työskentelyä. Pepémäinen terrieri raastaa, rikkoo ja peittää syöttölinjoja erinomaisesti, sekä pelaa aina korkealla työmoraalilla. Tällöin taitoniekat Piracaia ja Eero Salminen saavat totetuttaa itseään entistä paremmin.

Koko MuSan joukkue haluaa varmasti  lähteä juhannuksenviettoon helpottava voitto takataskussaan, joten Turussa nähdään varmasti nälkäinen ja ärsytetty salamalauma. Nyt jos koskaan on aika iskeä!

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJoni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää