Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Musan Salaman vastuuvalmentaja vaihtuu

 

Musan Salaman vastuuvalmentaja vaihtuu


Risto Koskikangas jättää paikkansa edustusjoukkueen vastuuvalmentajana ja saappaisiin astuu kokenut 51-vuotias Risto Puustinen. Miehellä on vyöllään mm. Suomen mestaruus FC Jazzin apuvalmentajana vuodelta 1996. Lisäksi Puustinen on valmentanut urallaan mm. FC PoPaa. Koskikangas siirtyy apuvalmentajan paikalle, joten edustuksen peräsimessä nähdään erittäin kokenut ja motivoitunut kaksikko. Ristojen lisäksi valmennuksessa jatkaa Endre Kolar. MuSa on tällä hetkellä Kakkosen B-lohkossa viimeisenä saalistettuaan 12 ottelussa vain kolme pistettä.

"Homma tuli eteen nopeasti, mutta lähden mielelläni auttamaan joukkuetta. MuSassa ollaan yhtä suurta perhettä ja valmentamani 97-juniorien tilanne on hyvä, joten pystyin siirtymään edustusjoukkueeseen ilman ongelmia", kertoo Puustinen.

"Joukkue on pelannut alakanttiin ja valmennukseen tarvittiin lisää voimaa. Onneksi seuran sisältä löytyy tällaisia osaajia ja on myös loistava asia, että Koskikangas jatkaa Puustisen parina. Tällä ratkaisulla luodaan joukkueeseen myös jatkumoa, sillä Puustisella on pitkä sopimus MuSaan, joten kyseessä ei ole pelkästään syksyyn kestävä pesti", valottaa urheilujohtaja Petri Toivonen.

Niin Toivonen kuin Puustinenkin ovat yhtä mieltä siitä, että sarjassa säilyminen on edelleen selkeä tavoite ja se on myös toteutettavissa. "Sarja on täysin kahtia jakautunut ja suoran säilyjän paikka on vain kolmen voiton päässä. Säilyminen on siis täysin mahdollista, mutta vaatii postiviisen ryhtiliikkeen, sekä uskoa omaan tekemiseen. Mitään taikatemppuja emme odota Puustisen tekevän", analysoi Toivonen.

"Pystymme säilyttämään sarjapaikkamme tällä rosterilla, mutta se vaatii jokaiselta pelaajalta sitoutumista. Pelikurin on muututtava ja jokaisen jätkän pitää osallistua niin hyökkäys- kuin puolustuspelaamiseenkin. Lisäksi roolitukseen ja suunnanmuutospeliin tehtävillä muutoksilla saamme varmasti hyviä tuloksia aikaan", sanoo Puustinen.

Risto Puustinen aloitti työnsä jo sunnuntaina vetämällä treenit edustusjoukkueelle. Ensimmäinen tosikoitos Puustisella ja joukkueella on edessään lauantaina 9.7, kun vastaan asettuu sarjan toiseksi viimeisenä maijaileva Turun Toverit.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJoni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää