Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Musan Salaman vastuuvalmentaja vaihtuu

 

Musan Salaman vastuuvalmentaja vaihtuu


Risto Koskikangas jättää paikkansa edustusjoukkueen vastuuvalmentajana ja saappaisiin astuu kokenut 51-vuotias Risto Puustinen. Miehellä on vyöllään mm. Suomen mestaruus FC Jazzin apuvalmentajana vuodelta 1996. Lisäksi Puustinen on valmentanut urallaan mm. FC PoPaa. Koskikangas siirtyy apuvalmentajan paikalle, joten edustuksen peräsimessä nähdään erittäin kokenut ja motivoitunut kaksikko. Ristojen lisäksi valmennuksessa jatkaa Endre Kolar. MuSa on tällä hetkellä Kakkosen B-lohkossa viimeisenä saalistettuaan 12 ottelussa vain kolme pistettä.

"Homma tuli eteen nopeasti, mutta lähden mielelläni auttamaan joukkuetta. MuSassa ollaan yhtä suurta perhettä ja valmentamani 97-juniorien tilanne on hyvä, joten pystyin siirtymään edustusjoukkueeseen ilman ongelmia", kertoo Puustinen.

"Joukkue on pelannut alakanttiin ja valmennukseen tarvittiin lisää voimaa. Onneksi seuran sisältä löytyy tällaisia osaajia ja on myös loistava asia, että Koskikangas jatkaa Puustisen parina. Tällä ratkaisulla luodaan joukkueeseen myös jatkumoa, sillä Puustisella on pitkä sopimus MuSaan, joten kyseessä ei ole pelkästään syksyyn kestävä pesti", valottaa urheilujohtaja Petri Toivonen.

Niin Toivonen kuin Puustinenkin ovat yhtä mieltä siitä, että sarjassa säilyminen on edelleen selkeä tavoite ja se on myös toteutettavissa. "Sarja on täysin kahtia jakautunut ja suoran säilyjän paikka on vain kolmen voiton päässä. Säilyminen on siis täysin mahdollista, mutta vaatii postiviisen ryhtiliikkeen, sekä uskoa omaan tekemiseen. Mitään taikatemppuja emme odota Puustisen tekevän", analysoi Toivonen.

"Pystymme säilyttämään sarjapaikkamme tällä rosterilla, mutta se vaatii jokaiselta pelaajalta sitoutumista. Pelikurin on muututtava ja jokaisen jätkän pitää osallistua niin hyökkäys- kuin puolustuspelaamiseenkin. Lisäksi roolitukseen ja suunnanmuutospeliin tehtävillä muutoksilla saamme varmasti hyviä tuloksia aikaan", sanoo Puustinen.

Risto Puustinen aloitti työnsä jo sunnuntaina vetämällä treenit edustusjoukkueelle. Ensimmäinen tosikoitos Puustisella ja joukkueella on edessään lauantaina 9.7, kun vastaan asettuu sarjan toiseksi viimeisenä maijaileva Turun Toverit.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutArttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää
Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlsson ja Juuso Rantala jatkavat MuSa:ssa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Keskikentän pohjalla viihtyvä Aleksi Nurminen liittyy Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
FC Jazzin talven pelikalenteri liki valmis

FC Jazzin talven pelikalenteri liki valmis

FC Jazzin talvikauden otteluohjelma on viimeistä silausta vaille sovittuna. Olli Orvasto on ollut ahkerana ja rakentanut asioita hyvissä ajoin valmiiksi.

Lue lisää