Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut huippuotteluun Jyväskylään

 

Pesäkarhut huippuotteluun Jyväskylään


Pesäkarhujen vieraskiertue jatkuu keskiviikkona, kun se matkaa hallitsevan mestarin Kirittärien vieraaksi Jyväskylään. Joskus muinoin pelipaikkaa kutsuttiin jopa Hippoksen hornankattilaksi, liekö nyt odotettavissa tiivistä tunnelmaa kärkikamppailussa. Pesäkarhut siirtyi sunnuntaisella Viinijärven voitollaan naisten superpesiksen piikkipaikalle, joskin Lapua on vain pisteen päässä ja yhden ottelun vähemmän pelanneena. Jyväskylä puolestaan kärkkyy kolmantena ja se on käytännössä hyvinkin tasoissa kärkikaksikon kanssa pelattuaan jo kolme ottelua Pesäkarhuja vähemmän. Kirittärillä onkin luvassa peliruuhkaa lähiaikoina, kun ohjelmaan on tulossa viime perjantaina ukkosen takia peruttu Ylihärmä-ottelukin. Pesäkarhut puolestaan pelaa tällä viikolla kaksi kiihkeää huippuottelua, Jyväskylässä käynnin jälkeen kun vuorossa on kotiottelu Lappeenrantaa vastaan jo perjantaina.

Ennen keskiviikkoista Kirittäret - Pesäkarhut-ottelua julkaistaan myös tämänvuotuisen Itä - Länsi-ottelun joukkueet, tiistaina ilmestyvissä kokoonpanoissa on todennäköisesti mukana varsin paljon sekä Porin että Jyväskylän pelaajia. Joukkueiden valitsijoilla on varmastikin jälleen kerran ollut vaikea tehtävä käsissään, kaikki huippupelaajat kun eivät aina mahdu arvo-otteluihin esimerkiksi samoille pelipaikoille olevan ylitarjonnan vuoksi.

"Odotamme todella innolla Kirittärien kohtaamista. Meillä on alla erinomainen ottelu Viinijärveltä ja pelituntuma erittäin hyvä. Jyväskylä joutui tekemään tavallaan hukkareissun Ylihärmään viime perjantaina ja niinpä heillä on kuitenkin edellisestä täydestä ottelusta jo viikko aikaa. Tarkoitus olisi iskeä intohimoisella otteella matsin alkuun ja pysyä siinä mielentilassa läpi ottelun. Määrätietoinen tekeminen korostuu. Kahden huippujoukkueen kohtaamisessa ei almuja anella, nyt on tehtävä kaikki itse ja otettava vastuuta omasta ja joukkueen tekemisestä laajalla rintamalla. Pelaajamme ovat terveinä, joten olemme valmiita viime syksyn finalistien ensimmäiseen kohtaamiseen tällä superpesiskaudella", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko tunnelmoi.

UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää