Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Huippuottelusta niukka tappio supervuoroparin jälkeen

 

Huippuottelusta niukka tappio supervuoroparin jälkeen


Pesäkarhut ja Kirittäret pelasivat kovatasoisen kärkikamppailun Jyväskylässä keskiviikkona ja ottelu päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen kotijoukkueelle 2-1. Molemmat joukkueet rakensivat laadukkailla suorituksilla kohtuullisen paljon tilanteita ja kotiutuksissa piti lyödä todella hyviä lyöntejä onnistuakseen. Avausjaksossa mentiin tasaisesti juoksuitta aina Jyväskylän viimeiseen tasoittavaan saakka kunnes Kaisa Salmela onnistui kotiutuksessa ja Kirittäret vei jakson 1-0. Tilannetta edelsi estämiseltä haiskattanut tilanne, joka sai Pesäkarhujen pelinjohtajan Petri Kaijansinkon sanansäilän heilahtamaan.

"Kokeneelta pelaajalta taitava tahallinen laiton ja estäminen, ihmettelen kuitenkin a-tason syöttötuomarin menemistä siihen", Kaijansinkko heitti.

Toisessa jaksossa näytti jo vahvasti siltä että Kirittäret menee menojaan, kun se johti 2-0. Pesäkarhut tuli kuitenkin juoksun päähän Heidi Kuusiston onnistuneella kotiutuksella ja viimeisen tasoittavassaan porilaisten Hanna Hirvikoski täräytti keskeltä takaa läpi kolmen juoksun arvoisesti. Näin toinen jakso Pesäkarhuille 4-2.

Supervuoroparissa Pesäkarhuilla oli kaksikin paikkaa kotiutukseen, mutta Jyväskylän ulkopeli kesti hyökkäykset. Tasoittavalla Johanna Vikman iski voittojuoksun hyvällä lyönnilla ja niin voitto Kirittärille 1270 katsojan edessä.

Pesäkarhujen parhaina ottelussa palkittiin erinomaisesti läpi pelin pelannut Kaisa Kärkkäinen ja toisen jakson ratkaisija Hanna Hirvikoski.

"Ei ole syytä laittaa päätä säkkiin. Kova taistelu ja tänään oli kaksi huippujoukkuetta vastakkain. Pelasimme vahvaa ulkopeliä, sisällä muutama juttu jäi harmittamaan. Arvokas piste kuitenkin Jyväskylästä on tähän vaiheeseen kautta ok", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko totesi.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

HeidiKuusisto

Heidi Kuusisto

Tiedot


Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää