Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut kotivoittoon, Lappeenranta kaatui jälleen

 

Pesäkarhut kotivoittoon, Lappeenranta kaatui jälleen


Pesäkarhut palasi voittojen tielle kaataessaan perjantain helteessä Porissa Lappeenrannan Pesä-Ysit puhtaasti jaksoin 2-0. Molemmat jaksot kotijoukkueelle juoksuin 3-1. Ottelua seurasi mukavasti 1061 katsojaa.

Pesäkarhut rakensi läpi ottelun hieman paremmin tilanteita ja sai ennenkaikkea tilanteet haluamilleen pelaajille ja haluamansa etenijät myös juoksemaan. Sen sijaan Lappeenrannalla ei pyörinyt peli aivan yhtä hyvin ja niinpä onnistumisprosentit menivät kotijoukkueelle 60-41.

Pesäkarhujen parhaina ottelussa palkittiin kaksi juoksua lyönyt Veera Svansjö ja erinomaisesti ulkokentällä häärinyt Carita Toiviainen. Vieraiden parhaita olivat Pesäkarhujen kasvatti Susanna Puisto sekä Jonna Mäkelä.

Voitto oli keskinäisissä kamppailuissa Pesäkarhuille jo kahdestoista peräkkäinen, kun mukaan lasketaan myös viime talven hallikisojen peli. Tämä saikin Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkon toteamaan sen, että porilaisille on ote vastustajasta.

"Osaamme pelata Ysittäriä vastaan, meillä on ote heistä ja heidän pelisysteemistään. Pitää kuitenkin muistaa, että tämänkin kauden pelit ovat olleet erittäin tasaisia ja niissä on korostunut meidän pääsy johtoasemaan. Tuntuu siltä että meidän joukkue  tietää tuolloin pärjäävänsä ja vastustajalla saattaa käydä toisin", Kaijansinkko tuumaili. Pesäkarhujen pelinjohtaja kiitteli myös oman joukkueensa latausta perjantain ottelussa.

"Kova peli alla Jyväskylästä keskiviikolta ja ei ollut missään helppo lähteä tähän matsiin. Mutta tytöt olivat hyvin asialla ja nyt tulee hyvään saumaan vapaa viikonloppu ja maanantaina alkava treeniviikko. Huomenna lauantaina tehdään porukalla hieman yhteistä kivaa, jossa pesäpallo unohdetaan täysin", Petri Kaijansinkko kertoi.

Pesäkarhujen ottelu pelataan viikon kuluttua sunnuntaina Porissa, kun vieraaksi saapuu Siilinjärvi.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

CaritaToiviainen

Carita Toiviainen

18.12.1987
Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää