Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Divaritykki Tero Saaristo FBT Poriin

 

Divaritykki Tero Saaristo FBT Poriin


FBT Pori vahvisti hyökkäyskalustoaan mielenkiintoisella vaasalaisella hyökkääjällä. Vaasan Woodcuttersissa ykkösdivisioonaa pelannut Tero Saaristo liittyy porilaisseuran vahvuuteen. Vasemmalta laukova 1988-syntynyt Saaristo on 170 senttiä pitkä ja painaa 69 kiloa.

- Olemme jo kahden vuoden ajan yrittäneet miestä Poriin. Viimeksi yritimme joulutauolla, mutta nyt onneksi onnistui. Saaristo on tehnyt erittäin hyvin pisteitä divisioonatasolla. Onkin mielenkiintoista nähdä, mitä syntyykään liigassa. Taivas varjele mitä sieltä tulee, voisi tästä miehestä todeta, päävalmentaja Ismo Läntinen tuumasi uudesta hankinnasta.

Saaristo teki viime kaudella 26 ottelussa vaasalaisille peräti 37 maalia ja syötti 16. Saaristo oli divarin maalipörssissä viides. Edelliskaudella tehopisteitä syntyi kymmenen vähemmän, 43 kappaletta (27+16).

- Saaristolla on erittäin tekninen ja vihainen laukaus. Hän on myös erittäin monipuolinen lahjakkuus, pelasi viime kaudella myös puolustajan tontilla.

Samalla FBT Pori ilmoitti solmineensa sopimukset kolmen koeajalla olleen pelaajan kanssa. Kristian Krannila, Tuomas Puisto ja Ville Heino pukevat ensi kaudella FBT:n sinisen nutun ylleen.

- Olimme viikonloppuna Eerikkilän urheiluopistolla viettämässä laadukkaan leirin, ja kolmikko vakuutti siellä johdon lopullisesti. Heillä oli koko ajan oikea asenne koesopimukseen. Juuri tuolla tavalla pitää joukkueeseen rynnistää, Läntinen ihaili.

Vuonna 1990-syntyneet FBT Karhujen kasvatit Heino ja Puisto olivat mukana FBT Porin harjoitusotteluissa Viron maajoukkuetta vastaan viime talvella, ja Läntisen mukaan jo silloin esiintyivät edukseen. Porilainen ikitaistelija Krannila tuo taas omaa erikoisosaamistaan hyökkäyspäähän.

- Kaikilla kolmella miehellä on selkeät roolit joukkueessa. Puisto ja Krannila ovat erittäin kovia raatajia ja taistelijoita. Heino taasen tuo pakille tärkeän oikean puolen kätisyyden, ja hänen harjoittelumoraali on ihailtavaa.

FBT Pori kartoittaa edelleen aktiivisesti pelaajistoa. Läntisen mukaan haussa on vielä kahdesta kolmeen vahvistusta. Hänen mukaansa seuralla on neuvotteluyhteydet vielä auki jatkosopimuksen suhteen viime kauden tärkeiden runkopelaajien kanssa.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


IsmoLäntinen

Ismo Läntinen

Tiedot


Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää