Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iskeekö Salama vihdoin

 

Iskeekö Salama vihdoin


Päävalmentajaa vaihtanut Salamalauma on jyrissyt alkukaudella kovin vaimeasti. 12 ottelua ja 3 pistettä kertoo ukkosmyrskyn olleen todella kaukana viime kauden tasostaan. MuSalla ja Risto Puustisella onkin lauantaina edessään elämän ja kuoleman ottelu. Toiseksi viimeisenä majaileva TuTo on MuSan ohella pahin alisuorittaja Kakkosen B-lohkossa. Sarjan keskivaiheille kaavailtu Turun Toverit rämpii syvässä suossa ja voitot karttavat turkulaisia kuin talousäly kreikkalaisia. 11 ottelua ja 4 pistettä ei ole aplodien arvoinen suoritus sekään.

Melkoisena muukalaislegioonana tunnettu TuTo omaa hyvä iskukyvyn, joten MuSalla on täysi työ pitää turkulaiset vaarattomina. TuTolla, kuten MuSallakin on ollut suuria vaikeuksia maalinteossa. Selkeät maalintekijät puuttuvat molemmilta - MuSan paras on Topi Mattila (2 osumaa ja TuTon Chimezie Ukwuoma (3 osumaa). Turkulaisten takalinjoilla MuSan maalintekoa yrittää vaikeuttaa porilaissyntyinen Mikko Koskinen. Helppoa iltapäiväpuhdetta ei ole luvassa hänellekään, sillä valmentajavelho Puustisella on varmasti taskussaan kikkoja, joilla TuTon puolustus saadaan revittyä auki.

MuSa saa apuja keskikentälle ja puolustuspelaamiseen PoPasta, kun Antti-Pekka Pihlainen tulee rouhimaan irtopalloja kotijoukkueen hyväksi. Yleisöä toivotaan tietysti paikalle runsain mitoin, sillä nyt jos koskaan Salama tarvitsee kannustusta omiltaan. Suoran säilyjän paikka on vain kolmen voiton päässä, mutta voittoja on alettava saavuttamaan nyt eikä heti.

MuSalta on sivussa pitkäaikaispotilas Jarno Ruisniemi, joka kuntouttaa leikattua polveaan vielä noin kuukauden. Muilta osin Salama on täysin iskukykyinen ja lauantaina MuSan pitää iskeä turkulaisten verkkoon ja mielellään vielä useasti.

Ottelu alkaa Musan kentällä klo 16.00 ja luvassa on myös säiden puolesta kuuma ottelu. Siitä pitää huolen reilu 25 asteen lämpötila.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää