Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut voittoon Tyrnävällä, kaksi pistettä tuomisina

 
Pesäkarhut voittoon Tyrnävällä, kaksi pistettä tuomisina

Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue otti tärkeän vierasvoiton Tyrnävältä sunnuntaina. Jaksot menivät Pesäkarhuille 1-0(2-2,7-0). Näin pisteitä tuli lisää kaksi ja Pesäkarhut otti ison askeleen kohti neljän parhaan joukkoa runkosarjassa. Runkosarjaa on jäljellä vielä kaksi kierrosta, tiistaina Pesäkarhut pelaa tv-ottelussa Lapualla ja ensi sunnuntaina Poriin saapuu Lappeenranta.

Tyrnävä-ottelussa porilaiset eivät saaneet peliään kulkemaan vielä ensimmäisessä jaksossa. Tilanteiden teko oli vaikeaa ja lisäksi kotijoukkue iski heti ensimmäisessä sisävuorossaan kaksi juoksua.  Vasta kolmannessa vuoroparissa Pesäkarhujen lyöntipeli alkoi toimia Heidi Kuusiston ja Sanna Lappalaisen lyödessä tasoittavat juoksut. Pesäkarhujen ulkopeli piti Tyrnävän painostuksessa ja niin jakso päättyi lopulta tasan. " Ihmetellä täytyy meidän vaisuutta ensimmäisellä jaksolla, vaikka asioita oli käyty läpi varmasti riittävästi ennen peliä. Pelin tauolla kävimme normaalia kovasanaisemman keskustelun mitä oikein ollaan tekemässä ja tavoittelemassa, se taisi herättää tyttöjä", Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarmo Ania kertoo.

Toisen jakson toisessa vuoroparissa alkoikin sitten tapahtua, Pesäkarhut takoi peräti viisi juoksua ja Tyrnävä alkoi taipua. Läpi pelin hyvin toiminut ulkopeli kesti edelleenkin ja niin porilaiset ottivat toisen jakson nimiinsä puhtaasti 7-0. " Vaikka Sanna Lappalainen ja Noora Boelius palkittiinkin meiltä, niin haluaisin nostaa erityisesti esiin Heidi Kuusiston. Hän löi upeasti kolme juoksua ja olisi lyönyt enemmänkin jos olisi hänelle saatu paikkoja lisää. Lisäksi Susanna Puisto pelasi hyvin sisällä ja Hanna Hirvikoski vakuuttavasti ulkopelissä", Ania totesi taiston tauottua.

Hanna Hirvikoski,Pesäkarhut
Kari Saha / UrheiluPori.com
UrheiluPori.comin kummipelaajan Hanna Hirvikosken mietteitä Tyrnävän pelistä.

"Jostain syystä tarvittiin taas huono ensimmäinen jakso, ennen kuin heräsimme mukaan peliin. Hyvä toinen jakso takasi meille onneksi kaksi tärkeää pistettä. Juoksujen lyönneistä iso kunnia kuuluu Pidelle, joka meinasi jo ensimmäisellä jaksolla lyödä pari kertaa läpi. Tiistain pelissä Lapualla pitää sitten myös muiden olla tikissä, jotta voitto tulee myös sieltä. "

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JarmoAnia

Jarmo Ania

Tiedot

NooraBoelius

Noora Boelius

15.12.1983
Tiedot

HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

HeidiKuusisto

Heidi Kuusisto

Tiedot

SannaLappalainen

Sanna Lappalainen

20.3.1980
Tiedot

SusannaPuisto

Susanna Puisto

4.12.1988
Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää