Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut kovalla taistelumielellä Lapualle

 
Pesäkarhut kovalla taistelumielellä Lapualle

Naisten superpesiksen huippuottelu Lapua-Pesäkarhut pelataan tiistaina Lapualla. Panokset pelissä ovat molemmille kovat, kun joukkueet ovat sarjataulukossa neljäntenä ja viidentenä. Pesäkarhut on viisi pistettä Virkiää edellä ja runkosarjaa on jäljellä kaksi kierrosta. Pesäkarhut pyrkii varmistamaan paikkansa neljän joukossa jo tiistaina Urheilukanavan tv-ottelussa. Ottelu on myös suomalaisen perinteikkään urheiluseuran Lapuan Virkiän 100-vuotisjuhlaottelu.

Oman värinsä otteluun tuo varmasti myös historia joukkueen aikaisemmilta kausilta. Monet, monet kerrat joukkueet ovat kohdanneet erinäisissä kamppailuissa ja tilastollinen tosiseikka on se, että Pesäkarhut ei ole vielä koskaan voittanut Lapualla runkosarjan ottelua. Lapualla tätä ottelua on tarinoiden mukaan odotettu koko kesä. Syy siihen on Jarmo Ania. Pesäkarhujen pelinjohtaja kun johti juuri Virkiää kolme edellistä kautta ennen siirtymistään Poriin. Tunnetta ja tunnelmaa siis varmasti riittää ja se tulee toivottavasti myös välittymään Urheilukanavan lähetystä katsoville.

"Me lähdemme pelaamaan omaa peliämme omilla vahvuuksillamme. Tottakai Jamon tuntemus lapualaisista auttaa, mutta tärkeintä on olla oikeesti asialla kun peli alkaa. Ujostelu ei saa kuulua vieraissakaan meidän tapaamme pelata", Pesäkarhujen toinen pelinjohtaja, aikoinaan hänkin Lapualla vaikuttanut, Petri Kaijansinkko toteaa.

Pesäkarhut pääsee tiistain otteluun hyvästä terveystilanteesta, kaikki pelaajat ovat käytettävissä. Kovaan vireeseen päässyt Heidi Kuusisto pelaa vielä maanantai-iltana b-tyttöjen ottelun Ilmajokea vastaan, sen sijaan Susanna Puisto keskittyy täysillä tiistain taistoon.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JarmoAnia

Jarmo Ania

Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

HeidiKuusisto

Heidi Kuusisto

Tiedot

SusannaPuisto

Susanna Puisto

4.12.1988
Tiedot


Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää