Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille tappio Lapualla surkealla sisäpelillä

 
Pesäkarhuille tappio Lapualla surkealla sisäpelillä


Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue kärsi tappion jaksoin 2-0 tiistaisessa tv-ottelussa Lapualla. Ottelu oli todella vähäjuoksuinen, sillä molemmat jaksot menivät ansaistusti Lapualle juoksuin 1-0.

Pesäkarhujen sisäpeli oli hampaatonta läpi ottelun, vain kaksi kolmostilannetta kaiken porilaisten mailapelistä. Ulkopelissään Pesäkarhut sen sijaan onnistui hyvin, kotijoukkuekaan kun ei sannut aikaan kuin kuusi kolmostilannetta. Se "painostus" kuitenkin riitti Virkiän voittoon. Pesäkarhuista palkittiin ottelussa Carita Toiviainen ja Sanna Lappalainen.

Lapua nousi voitollaan vain kahden pisteen päähän Pesäkarhuista. Sunnuntaina pelataan runkosarjan viimeinen kierros, jolloin Pesäkarhut saa vieraakseen Lappeenrannan ja Lapua kohtaa Jyväskylän. Nuo pelit tulevat ratkaisemaan sen onko Pesäkarhut runkosarjan päätteeksi neljäs vai viides. Neljä parasta tulee saamaan neljä kotiottelua ja loput neljä joukkuetta saavat kolme kotipeliä. "Jo tuo seikka on sellainen, että sunnuntain peli on erittäin tärkeä. Lisäksi kaksi lähtöpistettä jatkosarjaan on merkittävä asia. Ja onhan selvää että tuo meidän sisäpeli on saatava kuntoon, ulkopeli on nyt ollut hyvinkin tiivistä", Pesäkarhujen toinen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko sanoo.

Kahdeksan parhaan jatkosarja alkaa joka tapauksessa Pesäkarhujen osalta jo tiistaina 7.8 Porissa pelattavalla Urheilukanavan tv-ottelulla.

Hanna Hirvikoski,Pesäkarhut
(Kari Saha /UrheiluPori.com Arkisto)

UrheiluPori.comin kummipelaaja Hanna Hirvikoski:

Sisäpeli tökki pahasti, emmekä saaneet aikaiseksi kuin kaksi kolmostilannetta koko pelissä. En oikein osaa sanoa, mistä se johtui. Kaikki lyönnit vaan tuntuivat epäonnistuvan. Ulkopeli oli puolestaan hyvää, eikä vastustajakaan saanut kuin kuusi kertaa etenijän kolmospesälle. Ainoa ero oli se että, he pystyivät tekemään niistä kaksi juoksua hyvillä lyönneillä.


Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

SannaLappalainen

Sanna Lappalainen

20.3.1980
Tiedot

CaritaToiviainen

Carita Toiviainen

18.12.1987
Tiedot


Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää