Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sunnuntaina vuorossa Pesäkarhut-Siilinjärvi

 

Sunnuntaina vuorossa Pesäkarhut-Siilinjärvi


Tapahtumassa mukana Miss Suomi perintöprinsessa Niina Lavonen

Pesäkarhut saa sunnuntaina jazzviikon päätteeksi vieraita Siilinjärveltä. Joukkueet kohtasivat noin kuukausi sitten Savossa ja tuolloin SiiPe pelasi erittäin vahvan ensimmäisen jakson kurittaen porilaisia juoksuin 8-6. Lopulta Pesäkarhut kuitenkin käänsi ottelun voitokseen supervuorossa.

Pesäkarhut on viettänyt päättyvän viikon harjoituskentällä ahkerasti hikoillen ja hionut perusasioita entistä vahvemmiksi. Ohjelmaan on kuulunut myös fyysistä harjoitusta sopivassa määrin syksyäkin silmälläpitäen. Siilinjärvi puolestaan on pelannut tällä viikolla paljon. Keskiviikkona he vierailivat Lappeenrannassa, lauantaina Turussa ja nyt siis tie tuo Poriin.

"Meidän tulee olla valmiita peliin heti alusta alkaen. Siilinjärvi ei ole mielestäni niin huono joukkue kuin mitä sarjataulukko nyt näyttää. He ovat erityisen vaarallisia nimenomaan kärkipään joukkueita vastaan, muistaakseni ovat napanneet pisteitä meidän lisäksi Jyväskylältä ja Lappeenrannaltakin. Tavoitteena meillä on pelata tasapainoinen peli, olla liikkeellä hyvällä ilmeellä ja saalistaa täydet kolme pistettä. Taistelu kolmen kärjessä on nyt todella tiukkaa ja sikäli kolmen pisteen voitot korostuvat, niillä voi olla jopa ratkaiseva merkitys runkosarjan lopussa sijoituksia jaettaessa",Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Pesäkarhut-Siilinjärvi- ottelussa on mukana myös tämän vuoden Miss Suomi perintöprinsessa Niina Lavonen. Porilaiskaunotar jakaa nimikirjoituksia puoli tuntia ennen ottelun alkua ja heittää myös klo 18.00 alkavan ottelun avausheiton. Katsojille Pesäkarhut tarjoaa pienen lippuedun, sillä kaksi henkilöä pääsee nyt peliin yhden hinnalla!

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää