Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut kaatoi kovasti kiusanneen Siilinjärven

 

Pesäkarhut kaatoi kovasti kiusanneen SiilinjärvenPesäkarhut voitti naisten superpesiksessä Porissa vierailleen Siilinjärven sunnuntaina jaksoin 2-0 ja saalisti näin tärkeät kolme pistettä. Jo reilu kuukausi sitten SiiPe kiusasi porilaisia kovasti ja sama jatkui nyt myös Pesäkarhujen kotikentällä. Avausjaksolla Pesäkarhut joutui takaa-ajoasemaan, kun sen oma kotiuttaminen yski ja vieraat saivat tehtyä kaksi juoksua porilaisten virheistä. Sadan prosentin päivän pelannut Kaisa Kärkkäinen kuitenkin vapautti läpilyönnillään Pesäkarhujen pelin kolmannessa vuoroparissa ja lopulta jaksovoitto kotijoukkueelle juoksuin 5-2. Kakkospalkinnolla palkittu Kärkkäinen keräsi ottelussa huimat tehot. 3 lyötyä, 2 tuotua ja 13 kärkilyöntiä.

Toisella jaksolla Pesäkarhut piti ulkopelinsä paremmin kuosissa ja erityisesti  huikean räpyläpelin pelannut ykköspalkittu Emma Nieminen oli elementissään. Veera Svansjön läpilyönnin johdolla jaksovoitto porilaisille 4-0. Kolmostilanteet ottelussa Pesäkarhuille 22-6. Yleisöä ottelussa oli mukavasti jälleen paikalla, 1068 katsojaa.

"Kiitos joukkueelle ensinnäkin sillasta noususta ensimmäisellä jaksolla. Ainakin meitä vastaan Siilinjärvi pelaa hyvin, niin tänäänkin. Hieno juttu, että palkintoraati huomasi Niemisen Emman mahtavan ulkopelin. Hän teki varmastikin ainakin puolet SiiPen paloista. Itse teimme liikaa kopinnostopaloja, ne söivät peliämme pahasti sisällä. Sikäli jännä juttu, että nimenomaan tätä asiaa treenattiin pari viimeistä päivää tällä viikolla. Teemana meillä oli tänään kovien lyöntien ilta, siinä onnistuttiin mielestäni aika hyvin. Mutta enpä olisi uskonut että teema tuottaa ratkaisut juuri läpilyöntien kautta näinkin paljon. Tärkeä voitto, tästä on hyvä lähteä keskiviikkona paikallistaistoon Raumalle", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko tuumaili.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

KaisaKärkkäinen

Kaisa Kärkkäinen

Tiedot

EmmaNieminen

Emma Nieminen

22.4.1992
Tiedot

VeeraSvansjö

Veera Svansjö

Tiedot


Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää