Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut matkaa keskiviikkona Lukon vieraaksi Raumalle

 

Pesäkarhut matkaa keskiviikkona Lukon vieraaksi Raumalle


Pesäkarhut ja Rauman Lukko kohtaavat keskiviikkona jo kolmannen kerran kamppailussa sarjapisteistä tällä kaudella. Tällä kertaa paikallistaistelu käydään Raumalla ja molemmilla joukkueilla on ottelussa panosta runsaasti. Pesäkarhut taistelee kärkikolmikossa mahdollisimman hyvästä sijoituksesta runkosarjan päätteeksi ja Lukko puolestaan käy kovaa vääntöä illasta toiseen paikasta auringossa eli pudotuspeleissä. Molemmat tämän kauden aikaisemmat kohtaamiset porilaiset ovat vieneet nimiinsä ja sama on tarkoitus nytkin, mikäli on uskominen Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkkoa.

"Iso peli on kyseessä sekä meille että naapurille. Lukolla on ollut ongelmia ainakin tilastojen mukaan sisäpelinsä kanssa viime aikoina, ulkopelissä he sen sijaan ovat pelanneet melko hyvin. Meille olennaista on keskittyä omaan tekemiseemme aivan sataprosenttisesti. Valmius paikallistaisteluun tulee löytyä meistä jokaisesta itsestämme, onpa sarjatilanne mikä tahansa. Raumalaiset tulevat peliin taatusti kovalla kohinalla, siihen on oltava valmis vastaamaan laadukkaalla sisäpelillä ja tiiviillä ulkopelillä sekä tietysti erittäin vahvalla henkisellä latauksella. Isosisko on isosisko ja pikkusisko pikkusisko, se henkinen asetelma meidän tulee tehdä selväksi heti pelin alusta alkaen", Kaijansinkko painottaa.

Keskiviikon sarjakierroksen jälkeen naisten superpesis vetäytyy lyhyelle Itä-Länsi-tauolle, lauantaina pelataan Kouvolassa naisten vuosittainen arvo-ottelu. Tuon jälkeen Pesäkarhut pelaa ensi viikolla kaksi huikeaa kotiottelua, kun ke 27.7 Poriin saapuu Lapuan Virkiä ja pe 29.7 vieraaksi tulee Kirittäret Jyväskylästä.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää