Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPalle kauden ensimmäinen kotivoitto

 

PoPalle kauden ensimmäinen kotivoitto


FC PoPa kohtasi keskiviikkona tärkeässä ottelussa KPV:n ja pystyi puristamaan hurjien panosten illassa itselleen kolme pistettä lukemin 2-0, maalit merkittiin Demalle ja Samu-Petteri Mäkelälle.

Vahva ensimmäinen puoliaika

PoPa aloitti ottelun samalla tavalla kuin edellisen kotiottelun, vahvalla pallollisella pelillä ja kovalla prässillä kotijoukkue otti pelin hallinnan väkisin itselleen. Helpottava avausmaali nähtiin jo 10 minuutin pelin jälkeen, kun Dema puski Teemu Vihtilän kulmapotkun maaliin. PoPa sai ensimmäisellä puoliajalla paljon erikoistilanteita, jotka olivat hyviä mutta viimeinen silaus jäi puuttumaan.

Maalin jälkeen PoPa ei passivoitunut vaan löi lisää tempoa peliin ja vierailija oli vaikeuksissa. PoPalla oli ensimmäisellä jaksolla muutamia todella maukkaita paikkoja lisätä johtoaan mutta Kalle Multasen laukauksen KPV siivosi maaliviivalta ja Vihtilän puolittainen läpiajo painui niukasti ohi maalin.

Puolen tunnin pelin jälkeen peli tasaantui ja vierailijoillakin oli muutama maukas paikka tasoittaa ottelu mutta Sergii Shapakin sivuvapari pamahti riman päälle ja parhaimman paikan selvitti Lauri Pirhonen, Timo Tahvanainen pääsi läpi mutta Pirhonen selvitti tilanteen kulmaksi. Puoliajan loppu mentiin tasaisissa merkeissä ja tauolle siirryttiin kotijoukkueen johtaessa 1-0. Tämä oli kauden ensimmäinen kerta, kun PoPa siirtyy kotiottelussa tauolle johtoasemassa.

Sekavat minuutit

PoPalla on tällä kaudella ollut suuria vaikeuksia toisen puoliajan alussa ja keskiviikkona tämä ikävä trendi jatkui, KPV painoi päälle ja kotijoukkueella oli suuria vaikeuksia päästä peliin mukaan. Vaikka KPV ensimmäisiä minuutteja hallitsikin niin kunnon maalipaikkoihin he eivät päässeet.

Pikkuhiljaa kotijoukkue sai omaa peliään kuntoon ja hallinta siirtyi PoPalle. Reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen Vihtilä rynnisti voimalla boksiin ja puolustaja joutui rikkomaan mutta ottelun erotuomari ei nähnyt tilanteessa rikettä ja peli jatkui.

59 minuutilla nähtiin kotijoukkueen toinen maali ja tavallla, joka ei jättänyt yhtään katsojaa kylmäksi, Mäkelä pamautti reilusta 20 metristä pallon voimalla vasempaan yläkulmaan ja maalivahti oli täysin voimaton.

Maali vapautti PoPan pelaamista ja selvästi lamaannutti KPV:n eikä vierailjalla ollut enää suuria mahdollisuuksia päästä peliin mukaan. Kotijoukkueen hyökkäyspelaamisessa oli paljon hyviä elementtejä ja lisämaalit olivat lähellä, paras paikka siunaantui Multaselle, jonka laukaus maalin edestä suuntautui yli maalin. Lopussa PoPa alkoi turvata johtoaan eikä päästänyt vastustajaa maalipaikoille. Näin PoPalle kauden ensimmäinen kotivoitto lukemin 2-0.

Voitolla PoPa nousi 10 pisteeseen ja on vain kahden pisteen päässä viimeisenä säilyjän paikalla olevasta PS Kemistä. PoPan ottelut jatkuvat jo lauantaina, kun joukkue matkustaa FC Hämeenlinnan vieraaksi. Toivottavasti tämä voitto saa jatkoa jo lauantaina.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Williamde Mattia

William de Mattia

28.4.1983 Santa Catarina, Brasilia
Tiedot

Kalle Multanen

7.4.1989
Tiedot

Samu-PetteriMäkelä

Samu-Petteri Mäkelä

9.11.1986 Pori
Tiedot

LauriPirhonen

Lauri Pirhonen

3.7.1984 Noormarkku
Tiedot

TeemuVihtilä

Teemu Vihtilä

24.8.1980 Pori
Tiedot


Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää