Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPa matkaa huomenna Hämeenlinnaan

 

PoPa matkaa huomenna Hämeenlinnaan


FC PoPa kohtaa huomenna tärkeässä ottelussa FC Hämeenlinnan. Ottelusta on tulossa erittäin tasainen jos juoni on samansuuntainen kuin kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Porissa, silloin FC Hämeenlinna oli vahvempi lukemin 3-2 ja voittomaali syntyi ottelun lisäajalla.

PoPa nousi keskiviikon voittonsa ansiosta 10 pisteeseen ja on tällä hetkellä kaksi pistettä suoran säilyjän paikasta. FC Hämeenlinna on kerännyt 12 ottelustaan 17 pistettä ja on tällä hetkellä turvallisessa keskikastissa. Huominen ottelu on molemmille äärimmäisen tärkeä, PoPa nousisi voitolla keskikastin tuntumaan ja alkukauden synkkyys saisi hieman valoa ja FC Hämeenlinna jättäisi voitolla putoamistaistelun turvallisen matkan päähän. Tappio vaikeuttaisi PoPan urakkaa ja isännät joutuisivat tappiolla raastavaan putoamiskamppailuun.

PoPalla ollut vaikeaa Kaurialassa

PoPa ei ole koskaan kyennyt voittamaan Kaurialassa vaan molemmilla kerroilla FC Hämeenlinna on noussut tasapeliin ottelun viimeisillä minuuteilla.

Joukkue sai keskiviikon ottelusta voiton lisäksi kunnon annoksen itseluottamusta, sillä PoPa oli keskiviikkona niin paljon vastustajaa parempi ja tätä taustaa vasten joukkue pääsee levollisin mielin haastamaan lauantain isännät. Vaikka kolmen viime ottelun saldo on kuusi pistettä niin fakta on se, että joukkue kaipaa vielä roppakaupalla lisää pisteitä turvatakseen sarjapaikkansa tulevaksi kaudeksi.

PoPan pitää huomenna pystyä ja uskaltaa pelata palloa maltilla maata pitkin ja varottava turhia pallonmenetyksiä, sillä kamalasta pallonmenetyksestä FC Hämeenlinna rankaisi ensimmäisessä kohtaamisessa. Lisäksi pallo pitää laittaa laatupaikoista kylmänviileästi verkkoon, koska on varmaa ettei huomenna tule paikkoja samalla syötöllä, kuin KPV:ta vastaan.

Joukkue pääsee huomiseen otteluun terveellä kokoonpanolla. Sivussa on ainoastaan Antti-Pekka Pihlainen, joka pelaa Musan paidassa huomenna ja ensi keskiviikkona.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää