Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Petri Kaijansinkko aloittaa Superpesiksen toimitusjohtajana lokakuussa

 

Petri Kaijansinkko aloittaa Superpesiksen toimitusjohtajana lokakuussa


Pesäpallon pääsarjatoimintaa pyörittävä Superpesis Oy saa uuden toimitusjohtajan syyskuun alusta. Porilainen Petri Kaijansinkko, 44, on nähnyt seuratoimintaa sekä kentän että kabinetin tasolta jo yli 20 vuoden ajan.

Uusi toimitusjohtaja ottaa pestinsä vastaan innolla, mutta tiedostaa myös edessä olevat haasteet.

– Pesis elää hyvässä myötätuulessa. Seuratyössä on menty eteenpäin, junioritoiminnalla on imua ja Superpesis kerää mukavasti katsojia. Erittäin hyvillä mielin otan uudet haasteet vastaan. Seuroissa olen tehnyt pitkään työtä, mutta nyt ympyrät kasvavat. En lähtisi tähän työhön, jos en luottaisi itseeni. Kiitän nöyrästi valinnasta, Kaijansinkko muotoilee.

Seuratoiminnan vireä tila on lajin kuin lajin menestyksen kannalta elinehto. Yli 20 vuoden kokemus eri seurojen palkattuna työntekijänä sekä pesäpallossa että jääkiekossa JYP:n markkinointipäällikkönä antavat Kaijansinkolle perspektiiviä ajattelun pohjaksi.

– Tärkeintä on, että seurat voivat hyvin ja ovat jatkossa yhä paremmassa kunnossa. Olen valmis kiertämään seuroissa ja kuulemaan heitä. Uskon, että oma kokemukseni on tässä kohtaa sekä apu että mahdollisuus. Toinen iso asia on uusien yhteistyökumppaneiden hankinta. Sitä työtä lähden ponnekkaasti tekemään, Kaijansinkko toteaa.

Juuri nyt pesäpallolla menee lujaa. Miesten Superpesis kiinnostaa yleisöä ja naisten puolella asema Suomen suosituimpana palloilulajina on vankistunut. Kaijansinkon mukaan pesäpallon tulee pitää kiinni ”omasta jutustaan”.

– Meillä ei ole mitään syytä alkaa apinoida muita, vaan pitää kiinni omista erityispiirteistämme. Laji on erittäin vahva maakunnallinen vaikuttaja ja sitä haluaisin sen olevan tulevaisuudessakin. Samalla kuitenkin toivon, että huippupesäpallo palaa Helsinkiin jollain aikajänteellä, tosin kilpailullisin perustein. Se on koko liikkeen kannalta tärkeää. Tätä ei pidä ajatella peikkona, vaan mahdollisuutena kaikille.

– Tärkeintä on avoin ja keskusteleva ilmapiiri seurojen sekä kattojärjestön kesken. Keskinäinen kateus ei johda mihinkään. Kilpailua pitää olla, mutta menestystä ei saisi rakentaa naapuriseuran tappion kautta. Seurojen on pidettävä yllä aktiivista vuoropuhelua ja toimittava rakentavasti yhteistyössä. Ei ole häpeä ottaa oppia toisilta ja kopioida hyviä ideoita kiertoon paikkakunnan identiteetti huomioon ottaen.

Kaijansinkko aloittaa uudessa tehtävässään 1.10. Superpesiksen nykyinen toimitusjohtaja Juha Tikkanen siirtyy perustettavan palveluyksikön johtoon.

Superpesiksen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää