Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Elintärkeä paikalliskohtaaminen

 

Elintärkeä paikalliskohtaaminen


Torstaina 28.7 Musan kentällä räjähtää. Kauden odotetuin futiskohtaaminen alkaa kello 18.30 ja vastakkain ovat tietysti Musan Salama ja FC Jazz. Verivihollisten kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi paprikapaitojen 3-0-voittoon, mutta ottelun kuva muuttuu täysin MuSan saadessa taakseen kotiyleisön tuen.

Salamalla on jälleen todellinen pakkovoiton paikka, sillä viikonloppuna kärsitty tappio LoPalle kasvatti eroa säilyjän paikkaan kahdeksaan pisteeseen. FC Jazzin unelma noususta on jo käytännössä kuopattu, eikä varsinaista hätää ole myöskään tippumisesta. Näin ollen MuSa tarvitsee voittoa selkeästi kipeämmin. Punapaidat tulevat tästä huolimatta antamaan varmasti kaikkensa, sillä paikallisottelun tunnelma sytyttää vaihtopelaajatkin taistelemaan.

MuSa on metsästänyt 15 ottelusta vain kuusi pistettä ja tehnyt kahdeksan maalia. On sanomattakin selvää, että maalinteossa on ollut suuria ongelmia, mutta LoPa-ottelussa maalipuiden väliin osuttiin jo kahdesti, joten parempaan suuntaan ollaan menossa. Kannustuksen siivittämänä Salamalauman osumatarkkuus saattaakin nousta aivan uusiin sfääreihin.

Viime vuonna MuSa voitti vastaavan ottelun 2-0. Tuolloin maalinteossa onnistuivat Teemu Pelttari ja Piracaia, joilla on suuri rooli myös torstaisessa kohtaamisessa. Viime kauden käännekohtana toimi juuri voittoisa Jazz-ottelu, sillä ennen paikallisottelua MuSa oli tahkonnut 10 voitotonta ottelua. Sarjassa säilyminen ratkesi lopulta kauden viimeisessä ottelussa. MuSan tilanne ei eroa juurikaan viime vuoden vastaavasta, joten toivoa on vaikka muille jakaa.

Jazz tulee taatusti olemaan hankala vastus, sillä joukkue vilisee kovia nimiä. Joonas Laurikainen, Mamadou Konate ja Jesse Junnila ovat alati vaarallisia pelimiehiä. MuSan onnistuessa eliminoimaan Laurikaisen pelinrakentelun, tulee Jazz taatusti olemaan melkoisissa ongelmissa. Jazzin riveissä nähdään myös viime kaudella Salamalaumaa edustanut Jari Vuorinen, joka yrittää pitää paprikapaitojen takalinjan tiiviinä. Nähtäväksi jää miten Jeppe vaativasta tehtävästään suoriutuu.

Viime vuoden paikallismatsissa yleisöä oli paikalla 640. Torstaisessa ottelussa järjestetään kannustuskilpailu, joten toivottavasti paikalla on tälläkin kertaa runsaasti fanaattista ja mustavalkoisiin pukeutunutta Musa-fania. Salama saa jalkeille erittäin mielenkiintoisen rosterin, sillä sivussa on ainoastaan Jarno Ruisniemi, jonka paluu kuitenkin lähenee päivä päivältä. PoPasta avuksi saapuvat Antti-Pekka Pihlainen, Toni Tuuri, sekä Aleksander Akbar. Sekä Pihlainen, että Akbar onnistuivat maalinteossa LoPaa vastaan.

Ottelu alkaa Musan Wembleyllä kello 18.30. Kaikki paikalle seuraamaan porilaisen jalkapallon kauden päätapahtumaa!

Kuvia viime kauden kohtaamisesta:
Galleria 1
Galleria 2

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVerneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää
Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Maanantaina kautensa aloituspalaverilla käynnistänyt FC Jazz saa mieluisan vahvistuksen ensi kauden joukkueeseen.

Lue lisää
Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Kolmen edellisen kauden ajan Matti Santahuhdan aisaparina toiminut Ville Ulanen on Musan Salaman edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja.

Lue lisää