Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tunnetta ja tuoksuja Porin perjantai-illassa

 

Tunnetta ja tuoksuja Porin perjantai-illassa


Pesäkarhut ja hallitseva Suomen mestari Kirittäret Jyväskylästä kohtaavat perjantaina Porin todennäköisesti hyvinkin täydellä pesäpallostadionilla. Jälleen on luvassa naisten superpesiksen todellinen kärkikamppailu, kun sarjan kakkonen ja kolmonen ovat vastakkain.

Panoksena on mitä luultavimmin runkosarjan kakkossija, Lapua kun vienee runkosarjan voiton kolmen huippujoukkueen tiukan taistelun jälkeen. Sekä Pesäkarhuilla että Kirittärillä on voitto alla perjantai-illan huumaan lähdettäessä, porilaiset voittivat upean taistelun jälkeen keskiviikkona Lapuan ja jyväskyläläiset kaatoivat edellisessä ottelussaan selkeästi Siilinjärven.

Pesäkarhujen kokoonpano peliin varmistuu jälleen aivan ottelun kynnyksellä, kuumeen vuoksi sivussa Lapua-ottelusta olleet Hanna Hirvikoski ja Veera Svansjö ovat jo paranemaan päin. Kirittärien riveissä vilisee tutusti kokeneita huippupelaajia kuten esimerkiksi vahvan kärjen muodostavat Laura Nuutinen,Elina Mäki,Kaisa Salmela ja Johanna Vikman.

Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko suostuu paljastamaan yhden yksityiskohdan perjantain kokoonpanosta. "Yleisön suureksi suosikiksi itsensä keskiviikkona pelannut Emilia Harjunen jatkaa upean pelinsä jälkeen luonnolisesti ryhmässämme. Kaikenkaikkiaan lähdemme peliin innostuneena, vain ja ainoastaan nauttimaan hienosta tapahtumasta. Eihän paljon parempaa hetkeä näin runkosarjassa voi olla kuin kotipeli täyden katsomon edessä, perjantai-ilta ja hyvät ystävämme Jyväskylästä vieraana.. Tunnetta ja tuoksuja-teemalla kehään, tunnetilan tulee olla korkealla ja pelin tulee niinsanotusti haista tekemisissämme. Meille Kirittäret-peli on jälleen Lapua-ottelun tyyppinen suuri mahdollisuus ja hyvää valmistautumista syksyn kahinoihin", Kaijansinkko tuumailee.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


EmiliaHarjunen

Emilia Harjunen

1992
Tiedot

HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

VeeraSvansjö

Veera Svansjö

Tiedot


Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää