Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut päätti runkosarjan kotivoittoon, Carita Toiviaisesta etenijäkuningatar!

 
Pesäkarhut päätti runkosarjan kotivoittoon, Carita Toiviaisesta etenijäkuningatar!

Carita Toiviainen,Pesäkarhut
Carita Toiviainen toi tänään Pesäkarhujen kolmesta juoksusta kaksi.
Kari Saha / UrheiluPori.com

Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue onnistui runkosarjan viimeisellä kierroksella kukistamaan runkosarjan kakkoseksi sijoittuneen Lappeenrannan. Ottelu oli tasainen ja vähäjuoksuinen, voitto Pesäkarhuille jaksoin 1-0(2-0,1-1). Näin Pesäkarhut sijoittui runkosarjassa neljänneksi ja saa kaksi lähtöpistettä kahdeksan parhaan jatkosarjaan. Pesäkarhut ei hävinnyt runkosarjassa kenelläkään kotonaan Porissa ja sikäli onkin merkittävää että Pesäkarhut pelaa jatkosarjassa neljä kotipeliä ja kolme kertaa vieraissa.

Pesäkarhujen osalta jatkosarja alkaa jo tiistaina, kun Poriin saapuu Ylihärmä. Ottelu on myös Urheilukanavan tv-peli. Ensi torstaina Pesäkarhut matkaa Petojussien vieraaksi Peräseinäjoelle. Jatkosarjassa Pesäkarhut saa Poriin vieraakseen Ylihärmän lisäksi Lapuan,Rauman ja Tyrnävän. Vieraspelit suuntautuvat Peräseinäjoen lisäksi Jyväskylään ja Lappeenrantaan.

Sunnuntaisessa runkosarjan viimeisessä ottelussa tapahtui porilaisessa pesäpallossa merkittävä tilastollinen asia. Carita Toiviainen voitti naisten etenijäkuningattaruuden. Kukaan Pesäkarhuista ei ole koskaan voittanut mitään naisten superpesiksen runkosarjan tilastoa ennen Caritan etenijätilaston voittoa. Toiviainen toi nyt kahdessakymmenessä ottelussa 44 juoksua. Pesäkarhut teki myös huikean yleisöennätyksensä runkosarjassa. Kymmenessä kotiottelussa kävi väkeä huikeasti Porin pesäpallostadionilla, yleisökeskiarvoksi muodostui lopulta 1143 katsojaa.

Pesäkarhujen ottelut jatkosarjassa:
ti 7.8 Pori-Ylihärmä
to 9.8  Petojussit- Pori
ke 15.8 Pori-Rauma
su 19.8 Jyväskylä-Pori
ke 22.8 Pori-Lapua
su 26.8 Pori-Tyrnävä
ke 29.8 Lappeenranta-Pori

Katso ottelun kuvagalleria

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


CaritaToiviainen

Carita Toiviainen

18.12.1987
Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää