Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Jazz vahvistaa organisaatiotaan

 

FC Jazz vahvistaa organisaatiotaan


FC Jazz vahvistaa organisaatiotaan kokeneella porilaisella jalkapalloalan ammattilaisella. Jouni Joensuu aloittaa 1. lokakuuta FC Jazzissa johtotehtävissä. Joensuun toimenkuvana on uuden liiketoiminnan käynnistäminen ja seuratoiminnan kehittäminen sekä johtaminen.

Joensuun palkkaus on osa FC Jazzin 2015 strategian toteuttamista, joka tähtää erityisesti seuratoiminnan laadun kehittämiseen.

- Olemme hakeneet kevään ja kesän ajan organisaatioon vahvistusta. Meille tuli lukuisia hakemuksia ympäri Suomea. Heistä valitsimme henkilön, joka vie varmuudella seuramme asioita voimakkaasti eteenpäin, FC Jazzin puheenjohtaja Tomi Leivo-Jokimäki toteaa tyytyväisenä.

Joensuun nimittämisen yhteydessä FC Jazz tekee organisaatiouudistuksen, jossa Teemu Eskola siirtyy vastaamaan seuran valmennuspäällikkönä 13-18 -vuotiaiden urheilullisen toiminnan johtamisesta ja junioripäällikkö Joonas Laurikainen alle 13- vuotiaiden urheilullisen toiminnan johtamisesta.

- Tämä on meiltä vahva panostus valmennuksen laadun kehittämiseen, jolla varmistamme, että toimintamme kehittyy myös jatkossa, Leivo-Jokimäki sanoo.

Jouni Joensuu on seurannut viime vuodet tarkasti FC Jazzin toimintaa.

- Tulen tukemaan erinomaista työtä, jota seurassa tehdään. Vahva panostus junioritoimintaan on jalkapalloseuralle ainoa mahdollisuus edetä ja kehittyä, Joensuu tiivistää.

FC Jazzin päävalmentajan paikka avautui viime perjantaina. Jouni Joensuu ja FC Jazz sopivat viikonloppuna, että Joensuu ottaa edustusjoukkueen päävalmentajavastuun seuraavaksi kahdeksi kuukaudeksi.

- Olimme jo aikaisemmin sopineet "Jokken" kanssa uudesta toimenkuvasta. Kun edustusjoukkue tarvitsi apua, hän oli hyvin luonnollinen valinta parin kuukauden päävalmentajapestiin, Leivo-Jokimäki sanoo.

Jouni Joensuu valmentaa FC Jazzin edustusjoukkuetta yhdessä Seppo Sulosen kanssa. Joukkueenjohtajana jatkaa Rauli Alakruuvi, managerina Heimo Piira ja huoltajina Tommi Turunen sekä Jorma Murto.

FC Jazzin strategia 2015 vahvistetaan loppuvuoden aikana.

Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJoni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää