Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut vierailee keskiviikkona Etelä-Pohjanmaan lakeuksilla

 

Pesäkarhut vierailee keskiviikkona Etelä-Pohjanmaan lakeuksilla


Kaksi maukasta voittoa viime viikolla kärkitaisteluissa napannut Pesäkarhut matkaa keskiviikkona Ylihärmään runkosarjan toiseksi viimeisen kierroksen kamppailuun. Lapuasta ja Jyväskylästä otetut voitot antavat porilaisille hyvät lähtökohdat otteluun, jossa on panosta molemmille joukkueille. Jarmo Anian luotsaama kotijoukkue hakee parasta mahdollista lähtökohtaa ensi viikolla alkaviin pudotuspeleihin. Tällä hetkellä Ylihärmä on sarjataulukossa kahdeksantena, mutta teoriassa jopa viides sijakin on heille vielä mahdollinen.

Pesäkarhut puolestaan tavoittelee ensisijaisesti runkosarjan tavoitteensa mukaista sijoitusta eli vähintäänkin toiseksi sijoittumista. Toki porilaiset voivat nousta runkosarjan voittajiksikin, mutta se vaatii Lapualta yllätystappiota kahdella viimeisellä kierroksella, eroa kun joukkueiden välillä on Lapuan hyväksi kaksi pistettä. Pesäkarhujen takana kolmen pisteen päässä vaanii Kirittäret ja heidän pitämisensä kolmossijalla onkin Pesäkarhujen ensisijaisena tavoitteena. Siihen Pesäkarhut tarvitsee ainakin neljä pistettä viimeisistä otteluista, olettaen että Jyväskylä saalistaa täydet kuusi.

"Mielenkiintoinen loppu tuli runkosarjan päätöskierroksille. Omat pelit ovat tietenkin se tärkein asia, turha tässä on tuijottaa muiden tekemisiä. Lisäksi tavoitteenamme on pitää yllä se viime viikon loistava henkinen vire ja kehittää peliämme kohti playoff-otteluja. Terveystilanteemme alkaa olla paranemaan päin, kun sekä Hanna Hirvikoski että Veera Svansjö ovat nyt alkuviikosta palanneet harjoitusvahvuuteemme. Olen viimeksi nyt tiistaina keskustellut lääkärimme Jarkko Levolan kanssa näiden pelaajien peluuttamisesta, tietty strategia on tehty ja siinä yritetään pysyä. Tämän enempää en ala tässä vaiheessa paljastamaan kokoonpanosuunnitelmistamme", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

VeeraSvansjö

Veera Svansjö

Tiedot


Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää