Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Runkosarjan viimeiseen otteluun voittomielellä

 

Runkosarjan viimeiseen otteluun voittomielellä


Naisten Superpesiksen runkosarja päättyy sunnuntaina ja varsin moni asia on ratkaisematta. Lapua tulee voittamaan runkosarjan, Lappeenranta tulee olemaan neljäs, Seinäjoki yhdeksäs ja Siilinjärvi kymmenes. Kaikki muut sijoitukset ja näinollen myös otteluparit kahdeksan parhaan pudotuspeleissä selviävät vasta sunnuntain peleissä.

Pesäkarhut kohtaa sunnuntaina kotiottelussaan Petojussit Seinäjoelta ja lähtee otteluun tavoitteenaan voittaa peli ja saada aikaiseksi hyvä valmistava suoritus ennen keskiviikon ensimmäistä puolivälieräottelua. Pisteenkin saalistaessaan porilaiset sijoittuisivat runkosarjassa toiselle sijalle ja jättäisivät näin Jyväskylän kolmanneksi. Samalla Pesäkarhut pääsisi asettamaansa runkosarjan tavoitteeseen.

"Ehjää vahvaa suoritusta lähdemme hakemaan. Meillä on tiettyjä pelillisiä asioita pelin sisällä, joihin kiinnitämme erityistä huomiota silmälläpitäen tulevia pudotuspelejä onpa vastustaja sitten kuka tahansa. On turha speluloida tulevalla vastustajalla, vaihtoehtoja kun on ihan riittämiin. Olennaista on pelata sunnuntaina niin, että on itsevarma ja rauhallinen olotila lähteä playoffeihin. Olemme harjoitelleet viimeiset pari treeniä erityisesti oman pelin kehittäminen etusijalla, toki noissa harjoituksissa on otettu huomioon hieman myös mahdollisia tulevia vastustajia. Mentaalipuolella on nyt kuitenkin tärkeintä keskittyä sunnuntain Petojussit-matsiin, ajatus ei saa karata sunnuntai-iltaa kauemmaksi vielä. Runkosarjan kakkospaikka ja tavoitteemme saavuttaminen tottakai kiinnostaa ja sitä lähdemme tuloksellisesti erityisesti metsästämään", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Pesäkarhujen sunnuntaiseen kotiotteluun pääsee kaksi henkilöä yhden hinnalla vihreää S-etukorttia näyttämällä. Ottelu alkaa sunnuntaina klo 18.00.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää