Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Runkosarja päättyi kotivoittoon ja kakkossijaan

 

Runkosarja päättyi kotivoittoon ja kakkossijaan


Pesäkarhut kukisti runkosarjan viimeisessä ottelussaan Porissa Petojussit Seinäjoelta puhtaasti jaksoin 2-0. Lievän alkuyskähtelyn jälkeen porilaiset takoivat tasaisesti juoksuja ja kun ulkopeli oli erittäin tiivistä, olivat jaksolukemat lopulta selkeät 9-1 ja 8-0. Jo avausjakson voitollaan Pesäkarhut varmisti runkosarjassa kakkospaikan heti Lapuan jälkeen, Kirittäret sijoittui kolmanneksi ja Lappeenranta neljänneksi. Loput pudotuspelipaikat menivät Viinijärvelle,Turulle,Raumalle ja Ylihärmälle. Pesäkarhujen vastustajaksi puolivälierissä tulee Rauman Lukko, joten kiihkeät paikallisottelut ovat edessä. Puolivälierät alkavat keskiviikkona klo 17.30 Porissa, jatkoon pääsee kolmella voitolla. Keskiviikon lisäksi pelataan ainakin lauantaina Raumalla ja sunnuntaina Porissa. Henkilkohtaisissa tilastoissa runkosarja toi yhden tilastovoiton Poriin, kun Pesäkarhujen Kaisa Kärkkäinen voitti kärkilyöjätilaston. Yleisömäärissä Pesäkarhut teki jälleen kerran upean suorituksen, Porissa otteluja seurasi runkosarjassa keskimäärin 1156 katsojaa. Sunnuntainakin viimeistä runkosarjan peliä oli seuraamassa lähes tuhat katsojaa sateisesta säästä huolimatta.

"Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen niin tähän Petojussit-peliin kuin myös koko runkosarjaankin. Saavutimme asettamamme tavoitteen eli sijoittua kahden parhaan joukkoon runkosarjassa. Se ei tullut helpolla, matkan varrella sattui kaikenlaista. Pelimme on kuitenkin mennyt monessa suhteessa viime aikoina eteenpäin ja ennenkaikkea joukkueessamme on sielua ja tunnetta. Niitä tarvitaan jatkossakin runsaasti, kun aiomme pelata tänä syksynä vielä pitkään. Petojussit-pelissä painotimme tiettyjä asioita jo puolivälieriäkin silmälläpitäen, varauduimme pelillisesti niin Rauman kuin Turunkin vastaantulemiseen. Painotukset onnistuivat varsin hyvin ja olemme valmiita lähtemään kovaan taistoon Lukkoa vastaan. Sairaslistamme on tyhjentymässä ja esimerkiksi ykköspalkinnolla nyt palkittu Veera Svansjö on palaamassa hyvään pelikuntoon. Mielenkiintoiset naapurusten kohtaamiset ovat luvassa, isosisko-pikkusisko - asetelma on olemassa ja siitä meidän tulee pitää kiinni heti ensimmäisestä ottelusta alkaen", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko tuumailee.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

KaisaKärkkäinen

Kaisa Kärkkäinen

Tiedot


Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää