Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kauden huipentuma alkaa

 

Kauden huipentuma alkaa


Naisten superpesiksen pudotuspelit alkavat keskiviikkona, kahdeksan parasta alkaa taistelemaan Suomen mestaruudesta. Runkosarjan kakkosena Pesäkarhut saa vastustajakseen seitsemänneksi sijoittuneen naapurinsa Raumalta, Lukon. Ottelusarjassa tarvitaan kolme voittoa, jotta matka jatkuisi välieriin. Keskiviikkoisen Porin ottelun lisäksi pelataan ainakin lauantaina Raumalla ja sunnuntaina taas Porissa.

"Mielenkiintoinen ottelusarja on tulossa, ensimmäistä kertaa nämä joukkueet kohtaavat tässä playoff-vaiheessa. On selvää, että me lähdemme suosikkeina peleihin, ei sitä tosiasiaa pidä väistellä. Mutta on myös varmaa että Lukko tulee tekemään kaikkensa ja että meidän tulee pelata hyvin ansaitaksemme jatkopaikan. Näistä peleistä kannattaa nauttia, tätä vartenhan on harjoiteltu marraskuun alusta lähtien ja nämä pelit ovat upeita taisteluja. Pelillisesti tulemme kiinnittämään huomiota erityisesti aktiiviseen pelitapaan niin sisäpelissä kuin ulkonakin. Odottelemalla ei pudotuspeleissä pärjää, on uskallettava ja pelattava omilla vahvuuksilla. Molemmat joukkueet naapuruksina tuntevat hyvin toisensa, niinpä henkinen puoli noussee normaalia suurempaan merkitykseen. Alusta lähtien me haluamme niinsanotusti isosiskoina määrätään tahdin ja pitää sen määräysvallan itsellämme", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko kuvailee tunnelmia ja odotuksia ottelusarjasta.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää