Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Operaatio kipinää sammuttamaan

 

Operaatio kipinää sammuttamaan


Pesäkarhut ja Rauman Lukko kohtaavat lauantaina toisessa puolivälierässä Raumalla. Keskiviikkona Porissa Pesäkarhut vei ensimmäisen pelin ja johtaa ottelusarjaa voitoin 1-0. Naisten Superpesiksen välieriin pääsee kolmella voitolla. Kolmas puolivälierä pelataan sunnuntaina Porissa.

Pesäkarhut saattaa päästä lauantaiseen otteluun ehjällä kokoonpanolla, mikäli mitään uutta ja yllättävää ei tapahdu vielä viimeisen vuorokauden aikana.

"Keskiviikon voitto antoi meille hyvän lähdön tähän paikallissarjaan. Mutta nyt mennään Raumalle ja edelleen pitää olla hyvin valmistautunut ja pitää huoli ennenkaikkea omista asioista sekä pelata omilla vahvuuksilla. Henkisellä puolella ei ole varaa pieneenkään horjahdukseen, kotijoukkue tulee peliin varmasti vahvalla sykkeellä. Kontrolloivalla pelaamisella ja ollessamme valmiita mihin tahansa, pystymme sammuttamaan Lukon toivon kipinän. Lisäksi aktiivinen pelitapa on edelleenkin sitä meidän tapaamme pelata ja sitä tulee vaalia niin pelillisesti kuin henkisestikin", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko ennakoi.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää