Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille toinen voitto, välieräpaikka katkolla jo sunnuntaina Porissa

 

Pesäkarhuille toinen voitto, välieräpaikka katkolla jo sunnuntaina Porissa


Porin Pesäkarhut nappasi toisen voittonsa puolivälieräsarjassa Rauman Lukkoa vastaan lauantaina Raumalla. Välieräpaikka on katkolla porilaisille ensi kertaa jo sunnuntaina klo 18.00 Porin pesäpallostadionilla alkavassa ottelussa.

Lauantaisessa pelissä Lukko otti todella väkevän lähdön otteluun tekaisemalla Susanna Kylä-Kausen läpilyönnillä kaksi juoksua ensimmäisessä vuorossa. Pesäkarhut ei kuitenkaan hermostunut tuosta, vaan onnistui pelaamaan toisessa sisävuorossaan yhden kauden parhaista vuoroistaan. Pesäkarhut paukutti vuorossa peräti kahdeksan juoksua ja niinpä avausjakso päättyi lopulta porilaisille 8-2.

Toiseen jaksoon Pesäkarhut tarkensi ratkaisujaan mailanvarressa entisestään ja jakson vahva alku takasi rennon meiningin koko joukkueeseen. Laajalla rintamalla tulleet onnistumiset seurasivat toisiaan ja jaksovoitto peräti juoksuin 13-1. Pesäkarhujen parhaina ottelussa palkittiin Hanna Hirvikoski ja paluun kentälle sairastuvalta tehnyt Kaisa Kärkkäinen. Lukon parhaita olivat Sini Strander ja Susanna Kylä-Kause. Yleisöä Raumalle oli saapunut myös Porista runsaasti, väkeä katsomossa oli mukavasti 659 katsojaa.

"Saimme Lukolta myrskyvaroituksen pelin alussa, mutta kestimme sen lopulta hyvin. Vahva esitys niin ulkopelissä kuin sisäpelissäkin. Toki muutamia asioita on yhä tarkennettava sunnuntaille, mutta henkinen kantti oli tässäkin pelissä taas hyvää. Kolmanteen peliin lähdemme sunnuntaina rennolla otteella ja kärsivällisesti niinkuin tänäänkin tehtiin. Voitto tulee, jos ja kun pelaamme hyvän pelin ja teemme riittävästi laadukkaita suorituksia sekä mailassa että räpylässä. Lukon valmennusjohto varmasti herättelee omaa ryhmäänsä sunnuntain peliin, mutta valmiina olemme mekin kovaan taisteluun. Oli upeaa huomata kuinka paljon meidän kannattajia oli saapunut Raumalle, heidän kannustuksensa siivitti pelaajiamme vahvaan suoritukseen. Toivottavasti kotipeliin sunnuntaille saamme todella innokkaan ja runsaslukuisen väkimäärän liikkeelle", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko tuumaili toisen puolivälierävoiton jälkeen.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää