Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut välieriin, vastustajaksi Kirittäret

 

Pesäkarhut välieriin, vastustajaksi Kirittäret


Pesäkarhut selvitti tiensä naisten superpesiksen välieriin jo kahdeksannen kerran peräkkäin. Puolivälierissä vastassa ollut Rauman Lukko kaatui sunnuntaina Porissa puhtaasti 2-0 ja näin porilaiset voittivat ottelusarjan suoraan voitoin 3-0. Pesäkarhujen vastustajaksi välierissä tulee Kirittäret Jyväskylästä, se kukisti Turun niinikään 3-0-voitoin.

Sunnuntaisessa puolivälierässä Pesäkarhut hallitsi ottelun tapahtumia läpi pelin, vaikkakin etenkin toisella jaksolla Lukko sinnitteli taistelussa mukana. Kotijoukkue niittasi jaksovoiton kuitenkin viimeisen sisävuoronsa erittäin laadukkailla kotiutuksilla ja toinen jakso Pesäkarhuille juoksuin 7-4. Ensimmäisen jakson porilaiset voittivat selkeästi 6-0. Kolmostilanteet ottelussa menivät Pesäkarhuille 23-6. Pesäkarhujen johtohahmoja kolmannessa puolivälierässä olivat Emmi Viitala ja Carita Toiviainen. Näiden palkittujen lisäksi koko muukin joukkue pelasi vahvasti ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla, lisäksi ulkopeli oli pitävää muutamaa pientä virhettä lukuunottamatta. Yleisöä naapureiden kolmannessa kohtaamisessa oli jälleen upeasti, 1397 katsojaa.

"Olen tyytyväinen joukkueemme esitykseen koko ottelusarjassa. Pelasimme Lukon hyvää ulkopeliä vastaan sisällä voimakkaasti, teimme tilanteita riittävän määrän päästäksemme painostamaan kunnolla. Ulkopelissämme oli pelin luku ja kontrolli hyvin hallussa pääsääntöisesti koko ajan. Lukolle kiitos rehdistä ottelusarjasta, peli oli peliä, eikä ylilyönteihin syyllistynyt kumpikaan osapuoli missään vaiheessa. Välieräsarjasta Kirittäriä vastaan tulee hieno ja mielenkiintoinen. Runkosarjan keskinäiset pelit olivat tasaisia, voitotkin menivät niissä tasan. Alkavan viikon valmistaudumme huolellisesti sunnuntaina alkavaan ottelusarjaan. Ihan alkuun levätään,palautellaan ja tehdään fysiikkaa, viikon pelitauko tulee nyt hyvään saumaan. Tiedämme hyvin Jyväskylän vahvuudet ja heikkoudet, ne ja omat vastaavat asiat analysoidaan ja sen mukaan lähdetään iskemään. Usko omaan osaamiseen ja omien vahvuuksien kautta pelaaminen korostuu varmasti tässäkin välierätaistelussa. Kotiyleisön ja lähiympäristön merkitys henkisellä puolella on auttava. Ainakin joukkueena tulemme lähestymään Kirittäret-sarjaa mahdollisuuksien, ei uhkien kautta", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Ensimmäinen välierä pelataan Porissa sunnuntaina 21.8 klo 17.00.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

CaritaToiviainen

Carita Toiviainen

18.12.1987
Tiedot

EmmiViitala

Emmi Viitala

Tiedot


Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää