Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Lahti monta askelta edellä

 

FC Lahti monta askelta edellä


FC PoPa kohtasi eilen tiukasti sarjanousussa kiinni olevan FC Lahden ja kotijoukkue olikin monta astetta parempi ja otti selkeän voiton lukemin 4-0.

Tasainen puoliaika

PoPa lähti otteluun ajatuksena puolustaa tiukasti ja saada nopeilla vastahyökkäyksillä horjutettua varamiehistä kotijoukkueen puolustusta. Alussa suunnitelam toimi hyvin ja vaikka kotijoukkue pitikin enemmän palloa niin kunnolliset maalipaikat jäivät vähiin.

Kotijoukkueen ensimmäinen laatupaikka tuli Jonne Kemppiselle, joka pääsi aivan vapaasti puskemaan mutta Lauri Pirhonen torjui puskun loistavasti.

Vierailijoiden ensimmäinen todellinen maalipaikka syntyi Kalle Multaselle, joka pääsi ensimmäistä kertaa PoPan paidassa esiintyneen Victor Solomonin syötöstä puolittain läpi mutta laukaus epäonnistui eikä Juha Tuomella oli vaikeuksia torjua laukausta.

Ottelun ensimmäinen maali syntyi, kun ottelua oli takana 25 minuuttia, keskialueella pallon menetys ja Lahti pelasi pallon oikeaan laitaan, josta hyvä keskitys maalille, jonka Kemppinen liukui sisään.

Kotijoukkue sai maalista lisää intoa ja hallitsikin puoliajan loppua ja saikin pallon vielä kertaalleen maaliin mutta vierailijoiden onneksi tilanne tuomittiin paitsioksi. Näin tauolle kotijoukkueen johdossa 1-0.

Pakka hajoaa

Jos PoPa oli ensimmäisellä jaksolla jollain tavalla pelissä mukana niin toinen 45 minuuttinen oli täysin kotijoukkueen hallintaa.  PoPan hyökkäyspeli oli saamatonta ja kotijoukkue vyörytti jatkuvasti hyökkäyksiä kohti PoPan maalia.

Ottelun toinen maali syntyi 64 minuutin kohdalla, joka oli toisinto ensimmäisestä maalista, pallo pelattiin oikeaan laitaan, josta kova keskitys maalille, jonka Kemppinen survoi sisään.

Tämän jälkeen PoPa joutui ottamaan loukkaantuneen Petri Viljasen pois ja tilalle juoksi Juuso Aalto.

Toinen maali lamaannutti vierailijan ja ottelun voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Lahti iski vielä kahdesti ennen päätösvihellystä, ensin 72 minuutilla Jussi Länsitalo pääsi sijoittamaan pallon tyhjään maaliin PoPan karmeasta virheestä ja 77 minuutilla, PoPan kulmapotkusta Drilon Shala pääsi nopeaan vastahyökkäykseen ja laukoi hallitusti ottelun loppulukemiksi 4-0.

Pirhonen sairastuvalle

PoPa joutui vartti ennen loppua vaihtamaan maalivahtia, kun Pirhonen loukkasi nivusensa ja tilalle tuli a-juniori Janne Järnstedt. Pirhosen vamman vakavuus selviää tämän viikon tutkimuksissa.

Ensi maanantaina iso peli

PoPan kausi on ollut kauttaaltaan todellista matalalentoa ja ensi maanantaina joukkue on pakkovoiton edessä, kun HIFK saapuu kylään. Joukkueiden ero on tällä hetkellä seitsemän pistettä HIFK:n eduksi ja maanantaina ei ole muuta mahdollisuutta, kuin voittaa ja pitää säilymismahdollisuudet edes siedettävinä.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


LauriPirhonen

Lauri Pirhonen

3.7.1984 Noormarkku
Tiedot


Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää