Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut toiseen välierävoittoon

 

Pesäkarhut toiseen välierävoittoon


Pesäkarhut ja Kirittäret jatkoivat tiukkoja välierävääntöjään keskiviikkona Jyväskylässä ja toistamiseen porilaiset veivät voiton. Tällä kertaa ottelun ratkaisu venyi supervuoropariin, jonka Pesäkarhut vei juoksuin 1-0 Hanna Hirvikosken kotiuttaessa Emmi Viitalan. Näin Pesäkarhut johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0 ja Kirittäret saapuu lauantaina Poriin pakkovoittotilanteessa, loppuotteluun kun selvittää tiensä kolmella voitolla.

Keskiviikkoisessa ottelussa Pesäkarhut voitti avausjakson juoksuin 2-1, jakso oli hyvin tasainen ja porilaiset olivat kotiutuksissa laadukkaampia. Toisella jaksolla yksi Pesäkarhujen uinahtanut ulkovuoro käänsi jakson jyväskyläläisille, lopulta jaksovoitto kotijoukkueelle juoksuin 4-0. Yleisöä Jyväskylän Hippokselle oli saapunut varsin mukavasti, lähes 1400 katsojaa. Lauantaina klo 17.00 Porissa alkavaan kolmanteen välierään on odotettavissa todellinen yleisöryntäys.

"Kova vääntö kuten ensimmäinenkin. Pelasimme yhtä ulkovuoroa lukuunottamatta hyvän vieraspelin ulkokentällä ja sisälläkin pelissä oli paljon hyviä juttuja. Parannettavaakin toki jäi kuten esimerkiksi otteluun lähtö, jossa olimme hieman vaisuja. Mutta saimme myös paljon Kirittärien sisäpelistä otetta, ykköstilanteen päävaihtaja Elina Mäki oli vielä eka otteluakin paremmin hallussa ja pelin vanhetessa jopa kärki Laura Nuutinenkin saatiin jo jotenkin kuriin. Mutta kolmostilanteen kestäminen tulee olemaan jatkossakin avainasioita, tänään Jyväskylä onnistui muutaman kerran yllättämään. Nyt vaan seuraavaa ottelua kohti rauhallisesti, tarkennuksia ja pelin kehittämistä tarvitaan edelleen. Henkisellä puolella meidän lähtökohta on hyvä lauantaille, hyviä suorituksia vaan tekemään. Se, että päästään pelistä ja lauantain tunnelmasta nauttimaan on upea asia, keskittyminen olennaiseen korostuu. Hyvällä mielellä ja vesi kielellä joukkueemme odottaa kolmatta välierää", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

EmmiViitala

Emmi Viitala

Tiedot


Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää