Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tappio joka hävettää

 
Tappio joka hävettää


Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue kärsi sunnuntaina Jyväskylässä tappion Kirittärille jaksoin 2-0. Ensimmäisessä jaksossa Pesäkarhut vielä aloitti hyvin, mutta jakson vanhetessa kotijoukkue vei lähinnä läpilyöntiensä ansiosta jakson ansaitusti juoksuin 6-2. Toisella jaksolla Pesäkarhuilla ei ollut mitään jakoja voittoon, luvut 13-1 kertovat kaiken.

"Hävettää",sanoi Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarmo Ania. Siinä oikeastaan kaikki mitä porilaisittain ottelusta voikin kommentoida. Seuraava ottelu on Pesäkarhuille kauden tähän mennessä tärkein ottelu. Keskiviikkona kun Poriin saapuu Lapua, joka on neljä pistettä Pesäkarhuja jäljessä taistelussa välieräpaikasta.

Urheilupori.com kummipelaaja Hanna Hirvikosken mietteet ottelusta:

Kaikki alkoi hyvin, mutta siihen se sitten jäi. Virheitä tuli lähes kaikille vuorotellen, emmekä saaneet enää kunnon taistelua aikaiseksi. Itse pelasin ehkä kauden huonoimman pelini, mutta onneksi keskiviikkona on heti mahdollisuus pelata paremmin. Ja sen aion tehdä!

Hanna Hirvikoski,Pesäkarhut


Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JarmoAnia

Jarmo Ania

Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää