Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut kolmanteen välierään itseensä luottaen

 

Pesäkarhut kolmanteen välierään itseensä luottaen


Pesäkarhut ja Kirittäret kohtaavat lauantaina Porissa pelattavassa naisten superpesiksen kolmannessa välierässä. Porilaiset johtavat ottelusarjaa voitoin 2-0 ja ovat ahdistaneet Jyväskylän pakkovoiton eteen. Kolmella voitolla kun saavuttaa paikan loppuottelussa.

"Aiomme ottaa kaiken irti lauantain tapahtumasta ja nauttia pelaamisesta edelleenkin. Uskoisin runsaslukuisen kotiyleisön olevan vahvasti tukenamme. Nalle Viljasen tulo näkyvään rooliin Kirittärien toiseksi pelinjohtajaksi on myös sopiva markkinointiapu lauantain pelille. Pelillisesti me tulemme keskittymään omaan tekemiseemme. Ottelusarjassa pitää aina reagoida tiettyihin asioihin ja sitä molemmat joukkueet ovat jo tehneet, kumpikin tosin omalla tavallaan. Meidän kokoonpanossamme saattaa tapahtua vielä jotain pieniä muutoksia, mutta omiin vahvuuksiimme luotamme niin nyt kuin jatkossakin. Keskittyminen olennaiseen ja hyvien suoritusten teko on päällimmäisenä ajatuksenamme, peli-ilmeemme on ollut kahdessa voittopelissä erinomainen ja se ilme tulee jatkumaan lauantainakin", kertoo Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko sen enempää yllättymättä Kirittärien perjantaina julkaissusta pelinjohtomuutoksesta.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää