Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Keskiviikkona se viides ja ratkaiseva, voittaja loppuotteluun

 

Keskiviikkona se viides ja ratkaiseva, voittaja loppuotteluun


Pesäkarhujen ja Kirittärien välinen huikea välieräsarja huipentuu keskiviikkona Porissa pelattavaan viidenteen ja ratkaisevaan otteluun. Voittaja jatkaa loppuotteluun Lapuaa vastaan ja häviäjä pelaa pronssista Lappeenrannan kanssa. Jo tähän mennessä ottelusarja on tarjonnut tunteiden ja tapahtumien kirjon, jota voi kokea vain aniharvoin. Kumpikin joukkue on osoittanut omaanvansa suuren sielun ja kovan taistelutahdon. Pelillisesti sekä Pesäkarhut että Kirittäret ovat tarjonneet todella upeaa peliä erittäin runsaslukuisille katsomoille. Kaikki neljä ottelua ovat olleet poikkeuksellisen tasaisia ja yleisöä on ollut todistamassa dramaattisia vaiheita otteluissa yhteensä lähes 7000 katsojaa. Odotettavissa on , että Porin keskiviikkoillassa sama trendi jatkuu. Klo 17.30 alkavaan otteluun väki ehtii hyvin työpäivän jälkeenkin ja ottelusta on tulossa kahden hyvän joukkueen armoton taistelu.

"Nollasimme viikonloput pelit jo sunnuntaina paluumatkalla Jyväskylästä ja nyt alkuviikon olemme hioneet kynsiämme tähän ennennäkemättömän ottelusarjan huipentumaan. Viidennessä pelissä painetta ja mahdollisuutta sekä uhkiakin on molemmilla joukkueilla, mutta eiköhän mestaruuden puolustajilla ole enemmän hävittävää kuin meillä. Olemme valmennusjohdon kesken poimineet muutamia juttuja näistä aikaisemmista otteluista ja ne käytiin läpi tiistain joukkuepalaverissa sekä harjoituksissa. Olennaista on edelleenkin keskittyä omaan tekemiseen ja luottaa itseensä sekä tietenkin tarrata kiinni vastustajan vahvuuksiin sekä iskeä heidän heikkouksiin. Olen luottavainen tämän Pesäkarhut-joukkueen venymiskykyyn ja tottakai odotan että upea kotiyleisömme on vahvasti tukenamme", Peäskarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää