Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut taipui pronssiotteluun, Kirittäret finaaliin

 

Pesäkarhut taipui pronssiotteluun, Kirittäret finaaliin


Kirittäret Jyväskylästä eteni naisten superpesiksen loppuotteluun Lapuaa vastaan, kun se kukisti keskiviikkona Porissa pelatussa viidennessä ja ratkaisevassa välierässä Pesäkarhut jaksoin 2-0. Ensimmäinen jakso oli äärimmäisen tasainen, jonka vieraat voittivat lopulta juoksuin 1-0. Toisella jaksolla Kirittäret tekaisi kolmannessa vuorossa peräti neljä juoksua ja näin jakson tasaisen alun jälkeen jakso meni vieraille puhtaasti 8-0. Ratkaisevaa välierää seurasi Porissa jälleen huikea yleisömäärä, 1969 katsojaa. Pesäkarhujen koko kauden yleisökeskiarvo kotiotteluissa on peräti 1318 katsojaa.

Pesäkarhut pelaa lauantaina alkavissa pronssiotteluissa seuran historian yhdeksännestä mitalista. Ottelusarjassa Lappeenrantaa vastaan pelataan paras kolmesta järjestelmällä eli mitali voitetaan kahdella voitolla. Ensimmäinen peli on Porissa lauantaina klo 16 ja sunnuntaina jatketaan Lappeenrannassa.

"Onnittelut Kirittärille finaalipaikasta. Tässä viidennessä pelissä meille jää jossiteltavaa vain ensimmäisestä jaksosta, oltiin siinä selvästi painostava osapuoli(kolmostilanteet 7-3), mutta ei saatu kotiutuksiin laatua riittävästi. Molemmin puolin tiedettiin aika hyvin toisemme merkkipelistä asioita ja taisipa molemmat joukkueet merkkiä vaihtaakin tämän pelin aikana. Se on yksi syy siihen että ekalla jaksolla sisäpeli oli nihkeää. Toisella jaksolla meillä ei ollut enää sanansijaa sen jälkeen kun Niina Rinkinen puhkaisi tilanteeksi 0-3. Se neljäs peli Jyväskylässä ja sen toisen jakson loppu jättää tässä ottelusarjassa eniten jossiteltavaa. Mutta sitäkään ei saa enää takaisin, katkerin finaalista tipahtaminen tämä on ainakin minun kahdeksan Pesäkarhut-vuoden ajalta. Nyt on vaan jokaisen henkilökohtaisella tasolla tehtävä surutyö ja kerättävä itsensä pronssipeleihin. Tämä joukkue ja seura ansaitsee mitalin tältäkin kaudelta. Omalta kohdaltani voin vain luvata sen, että kaikkeni teen jotta pelinjohtajaurani päättyisi mitali kaulassa", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko tilitti tuntojaan välierien päätyttyä.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää