Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut taipui pronssiotteluun, Kirittäret finaaliin

 

Pesäkarhut taipui pronssiotteluun, Kirittäret finaaliin


Kirittäret Jyväskylästä eteni naisten superpesiksen loppuotteluun Lapuaa vastaan, kun se kukisti keskiviikkona Porissa pelatussa viidennessä ja ratkaisevassa välierässä Pesäkarhut jaksoin 2-0. Ensimmäinen jakso oli äärimmäisen tasainen, jonka vieraat voittivat lopulta juoksuin 1-0. Toisella jaksolla Kirittäret tekaisi kolmannessa vuorossa peräti neljä juoksua ja näin jakson tasaisen alun jälkeen jakso meni vieraille puhtaasti 8-0. Ratkaisevaa välierää seurasi Porissa jälleen huikea yleisömäärä, 1969 katsojaa. Pesäkarhujen koko kauden yleisökeskiarvo kotiotteluissa on peräti 1318 katsojaa.

Pesäkarhut pelaa lauantaina alkavissa pronssiotteluissa seuran historian yhdeksännestä mitalista. Ottelusarjassa Lappeenrantaa vastaan pelataan paras kolmesta järjestelmällä eli mitali voitetaan kahdella voitolla. Ensimmäinen peli on Porissa lauantaina klo 16 ja sunnuntaina jatketaan Lappeenrannassa.

"Onnittelut Kirittärille finaalipaikasta. Tässä viidennessä pelissä meille jää jossiteltavaa vain ensimmäisestä jaksosta, oltiin siinä selvästi painostava osapuoli(kolmostilanteet 7-3), mutta ei saatu kotiutuksiin laatua riittävästi. Molemmin puolin tiedettiin aika hyvin toisemme merkkipelistä asioita ja taisipa molemmat joukkueet merkkiä vaihtaakin tämän pelin aikana. Se on yksi syy siihen että ekalla jaksolla sisäpeli oli nihkeää. Toisella jaksolla meillä ei ollut enää sanansijaa sen jälkeen kun Niina Rinkinen puhkaisi tilanteeksi 0-3. Se neljäs peli Jyväskylässä ja sen toisen jakson loppu jättää tässä ottelusarjassa eniten jossiteltavaa. Mutta sitäkään ei saa enää takaisin, katkerin finaalista tipahtaminen tämä on ainakin minun kahdeksan Pesäkarhut-vuoden ajalta. Nyt on vaan jokaisen henkilökohtaisella tasolla tehtävä surutyö ja kerättävä itsensä pronssipeleihin. Tämä joukkue ja seura ansaitsee mitalin tältäkin kaudelta. Omalta kohdaltani voin vain luvata sen, että kaikkeni teen jotta pelinjohtajaurani päättyisi mitali kaulassa", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko tilitti tuntojaan välierien päätyttyä.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää