Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iso voitto ja reipas askel kohti mitalipelejä

 
Iso voitto ja reipas askel kohti mitalipelejä

Sanna Lappalainen,Pesäkarhut
Pesäkarhut pääsi tuulettamaan voittoa kotiyleisön kanssa.
Kari Saha / UrheiluPori.com

Pesäkarhut voitti Lapuan jaksoin 2-0 keskiviikkona Porissa pelatussa naisten superpesiksen jatkosarjan ottelussa. Molemmat jaksot kotijoukkue voitti niukasto juoksulla, ensimmäisen 3-2 ja toisen 1-0. Numerot antavat täsmälleen oikean kuvan pelistä, peli oli tasaista vääntämistä ja Pesäkarhujen parempi kotiuttaminen takasi pisteet Poriin.

Voitollaan Pesäkarhut nousi 11 pisteeseen ja otti askeleen kohti mitalipelejä. Sunnuntaisessa kotiottelussa vastaan tuleva Tyrnävä on kuitenkin vielä esteenä asialle. Toki paljon riippuu siitä, kuinka Tyrnävä pelaa Ylihärmää vastaan torstaina. Lapualle tappio tiesi jäämistä mitalipelien  ulkopuolelle, kun samanaikaisesti Lappeenranta ja Petojussit tasasivat pisteet erikoisesti 1-1. Ottelu Lappeenrannassa jouduttiin pimeyden takia keskeyttämään kotiutuskisassa ja kumpikaan ei saanut lisäpistettä. Pesäkarhujen parhaimmistoa Lapuan kaadossa olivat erinomaisesti kotiuttaneet Sanna Lappalainen ja Johanna Pentilä sekä loistavasti kentälle mennyt Carita Toiviainen. Lisäksi koko joukkue pelasi erinomaisesti ulkona lukkari Niina Luomasen johdolla.

Yleisöä Porin pesäpallostadionilla oli jälleen huikeasti, 1306 katsojaa. Seuraava ottelu Pesäkarhuilla on siis sunnuntaina, kun vieraaksi "isoon peliin" saapuu Tyrnävä, ottelu alkaa klo 17.30.

Hanna Hirvikoski,Pesäkarhut
Kari Saha / UrheiluPori.com
UrheiluPorin kummipelaajan Hanna Hirvikosken mietteitä voitetun Lapua pelin jälkeen.

"Kyllä voittaminen on hienoa! Peli ei edelleenkään ollut mitään huippupesäpalloa, mutta tärkeintä on, että saimme kaikki kolme pistettä. Sunnuntaina voitto Tyrnävästä, ja välieräpaikka alkaa olla varma."

Katso ottelun kuvagalleria

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

SannaLappalainen

Sanna Lappalainen

20.3.1980
Tiedot

NiinaLuomanen

Niina Luomanen

Tiedot

JohannaPentilä

Johanna Pentilä

Tiedot

CaritaToiviainen

Carita Toiviainen

18.12.1987
Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää