Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pronssi kiinnostaa Pesäkarhuja

 

Pronssi kiinnostaa Pesäkarhuja


Pesäkarhut lähtee saalistamaan seurahistoriansa yhdeksättä mitalia naisten superpesiksessä, kun se aloittaa lauantaina pronssiottelut Lappeenrantaa vastaan Porissa. Pronssien voittamiseen tarvitaan kaksi otteluvoittoa, lauantaina klo 16 pelataan siis Porissa ja sunnuntaina Lappeenrannassa. Tarvittaessa kolmas ottelu on lauantaina 10.9 Porissa.

"Helppo lähtötilanne ei ole missään nimessä. Pettymys on vielä käsinkosketeltavissa, mutta uskon ja toivon että pronssi kiinnostaa joukkuettamme. Kyllä tämänkin joukkueen kaikki jäsenet haluavat olla mitalisteja kaudelta 2011. Yhdeksännen mitalin voittaminen 2000-luvulla myös seuralle nimeltä Pesäkarhut tulee olla kunnia-asia. Lappeenrantaa vastaan olemme pelanneet viime vuosina tasaisia pelejä ja olemme osanneet voittaa ne erinomaisesti. Meillä on keskinäisistä peleistä nyt tusina peräkkäisiä voittoja alla ja kahta lisää lähdetään nyt ottamaan. Kotiyleisöltä toivomme kannustusta ja positiivistä päätöstä tälle kaudelle", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää