Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut ja Tyrnävä taistelevat välieriin pääsystä sunnuntaina

 
Pesäkarhut ja Tyrnävä taistelevat välieriin pääsystä sunnuntaina

Naisten superpesiksen jatkosarja jatkuu kiivaalla taistelulla välieräpaikasta Porissa sunnuntaina, kun Pesäkarhut saa vieraakseen hyvin jatkosarjassa pelanneen Tyrnävän. Tyrnävä on neljä pistettä Pesäkarhuja ja Lappeenrantaa jäljessä, kun kaksi kierrosta jatkosarjaa on pelaamatta. Tyrnävä omaa siis vielä mahdollisuudet nousta välieriin.

Pesäkarhut pudotti keskiviikkona Lapuan "kesälomille" ja sama tarkoitus on myös sunnuntaina ja kohteena siis Tyrnävä. Voitolla Pesäkarhut varmistaisi paikan välierissä ja voisi teoriassa tavoitella jopa kakkos- tai ainakin kolmossijaa jatkosarjan päätteeksi.

"Tottakai oma peli ja siinä omat vahvuudet on jälleen kerran tärkein juttu, mutta on meidän tiettyjä asioita huomioitava vastustajastakin. Esimerkiksi lukkari Salla Risku on otettava erittäin tarkasti, lisäksi Tyrnävän ulkopeli kolmostilanteessa on hieman erilaista. Siihen ja sen purkamiseen tulee myös panostaa. Kuitenkin henkinen puoli  tulee olemaan isossa roolissa, molemmat haluavat kovasti voittaa. Tyrnävälle peli on kuitenkin pakkovoittopeli, meille enemmänkin mahdollisuus varmistaa paikka välierissä", Pesäkarhujen toinen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Pesäkarhut pääsee jatkamaan ehjällä koostumuksella sunnuntaisessa pelissä. "Toivottavasti runsaslukúinen kotiyleisömme tukee taas meitä rajusti, yleisökeskiarvomme tulee parhaimmassa tapauksessa ylittämään jopa 1150 katsojaa. Se on tosi kova lukema", Kaijansinkko kertoo.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää