Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut lähtee voittamaan pronssia

 

Pesäkarhut lähtee voittamaan pronssia


Naisten superpesiksen pronssisten mitalien kohtalo ratkaistaan Porissa lauantaina klo 16 pelattavassa Pesäkarhujen ja Lappeenrannan Pesä-Ysien välisessä kolmannessa pronssiottelussa. Molemmat joukkueet voittivat viime viikonloppuna kotiottelunsa ja nyt pronssit ovat yhdestä voitosta kiinni. Pesäkarhut lepäsi ja palautteli alkuviikon, teki keskiviikkona voimaharjoituksen ja valmistavat lajiharjoitukset kuuluivat ohjelmaan torstaina ja perjantaina. Joukkue on terve, kaikki pelaajat ovat pelikunnossa. Pesäkarhujen lauantaisesta kokoonpanosta kaksi pelaajaa, Meea Lehtinen ja Emma Nieminen, pelaavat perjantaina b-tyttöjen ratkaisevassa loppuottelussa Lapualla.

"Viimeistä viedään, vielä kerran laitetaan kaikki likoon. Pronssin voittaminen on kuitenkin edelleen saavutus, vaikkakin odotukset ovat olleet korkeammalla. Viime sunnuntaina toisessa pronssiottelussa pelasimme epävarmasti ulkopelissä, nyt ennenkaikkea se osa-alue laitetaan paremmaksi. Pelilliset asiat ovat toki yhä tärkeitä, mutta eiköhän halu voittaa ja saavuttaa mitali kuitenkin ratkaise.

Itselleni tämä on 25-vuotisen pelinjohtajaurani viimeinen ottelu ja tottakai toivon uran päättyvän mitaliin. Olo on jo nyt hieman haikea, saa nähdä millaisessa tunteiden myllerryksessä lauantaina mennään. Pelaajamme ja koko joukkueemme ansaitsee jo nyt tältä kaudelta ison kiitoksen kovasta työstä ja ansaitsee sitäkautta myös mitalin. Toki pronssi pitää ansaita myös pelillisesti lauantain suorituksella. Pesäkarhuille mitali olisi seuran historian yhdeksäs naisten superpesiksessä ja viimeiseen kahdeksaan kauteen peräti seitsemäs. Sekään ei ole ihan jokapäiväistä ja jokavuotista, että Porissa voitetaan mitaleja joukkueurheilussa.

Toivon sydämestäni että yleisö saapuisi runsaslukuisasti kannustamaan kotijoukkuetta voittoon, tähän mennessä kotiotteluissamme on käynyt tällä kaudella keskimäärin lähes 1300 katsojaa. Lukema on edelleen maamme ylivoimaisesti suurin naisten palloilulajeissa", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää