Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vaihtolyöjäspesialisti Veera Tuomikoski Pesäkarhuihin

 

Vaihtolyöjäspesialisti Veera Tuomikoski Pesäkarhuihin


Seinäjoen Petojusseissa kaudella 2011 pelannut VEERA TUOMIKOSKI siirtyy Porin Pesäkarhuihin. Tuomikosken ja Pesäkarhujen välinen pelaajasopimus on yksivuotinen.
Veera Tuomikoski(25v) on vasemmalta lyövä taitava vaihtolyöjä, joka löi päättyneellä kaudella naisten superpesiksen runkosarjassa 88 kärkilyöntiä sijoittuen kärkilyöntitilastossa sijalle 26. Ulkopelissä Tuomikoski pelaa polttolinjassa. Hänen kasvattajaseuransa on Pattijoen Urheilijat.

"Veera on erittäin taitava vaihtolyöjä ja hänen vasemmmalta lyömisensä tuo merkittävää lisäarvoa Pesäkarhujen sisäpeliin kaudelle 2012. Hän on lisäksi hyvä etenijä ja lisää kilpailua sopivasti polttolinjan pelipaikoista", Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Tyttöjen superpesiksessä SM-hopeaa tällä kaudella voittaneesta Pesäkarhujen b-tyttöjen joukkueesta nousee uusia pelaajia naisten superpesisjoukkueen harjoitusryhmään kaudelle 2012. Erittäin vahvasti kotiuttanut ESSI FONSEN ja monipuolisesti sisäpelissä pelannut sekä tulevaisuuden huippukoppari ANNI HARJUNEN liittyvät naisten ryhmään tulevalle kaudelle.
Mahdollisista muista harjoitusryhmään nostettavista uusista nuorista pelaajista tiedotetaan myöhemmin.

Pesäkarhut jatkaa neuvotteluja tiiviisti niin kauden 2011 pelaajien kuin mahdollisten uusien vahvistustenkin kanssa. Niinikään pelinjohdon ja valmennuksen neuvottelut on käynnistetty.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää