Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vaihtolyöjäspesialisti Veera Tuomikoski Pesäkarhuihin

 

Vaihtolyöjäspesialisti Veera Tuomikoski Pesäkarhuihin


Seinäjoen Petojusseissa kaudella 2011 pelannut VEERA TUOMIKOSKI siirtyy Porin Pesäkarhuihin. Tuomikosken ja Pesäkarhujen välinen pelaajasopimus on yksivuotinen.
Veera Tuomikoski(25v) on vasemmalta lyövä taitava vaihtolyöjä, joka löi päättyneellä kaudella naisten superpesiksen runkosarjassa 88 kärkilyöntiä sijoittuen kärkilyöntitilastossa sijalle 26. Ulkopelissä Tuomikoski pelaa polttolinjassa. Hänen kasvattajaseuransa on Pattijoen Urheilijat.

"Veera on erittäin taitava vaihtolyöjä ja hänen vasemmmalta lyömisensä tuo merkittävää lisäarvoa Pesäkarhujen sisäpeliin kaudelle 2012. Hän on lisäksi hyvä etenijä ja lisää kilpailua sopivasti polttolinjan pelipaikoista", Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Tyttöjen superpesiksessä SM-hopeaa tällä kaudella voittaneesta Pesäkarhujen b-tyttöjen joukkueesta nousee uusia pelaajia naisten superpesisjoukkueen harjoitusryhmään kaudelle 2012. Erittäin vahvasti kotiuttanut ESSI FONSEN ja monipuolisesti sisäpelissä pelannut sekä tulevaisuuden huippukoppari ANNI HARJUNEN liittyvät naisten ryhmään tulevalle kaudelle.
Mahdollisista muista harjoitusryhmään nostettavista uusista nuorista pelaajista tiedotetaan myöhemmin.

Pesäkarhut jatkaa neuvotteluja tiiviisti niin kauden 2011 pelaajien kuin mahdollisten uusien vahvistustenkin kanssa. Niinikään pelinjohdon ja valmennuksen neuvottelut on käynnistetty.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää