Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Janne Virtanen Pesäkarhujen toiminnanjohtajaksi

 

Janne Virtanen Pesäkarhujen toiminnanjohtajaksi


Pesäkarhujen toiminnanjohtajana aloittaa 1. lokakuuta 2011 43-vuotias markkinointimerkonomi Janne Virtanen.

Janne Virtasella on takanaan urheilu-uraa niin pesäpallon kuin jääkiekonkin parissa. Pesäpalloa hän on pelannut 3 kautta Ulvilan Pesä-Veikkojen edustusjoukkueessa. Pesäpallosaavutuksina Jannella on kolme Poikien Itä-Länsi ottelua. Jääkiekkoa hän on puolestaan pelannut Porin Ässissä 1984-95 ja 1996-97 sekä KalPassa 1995-1996.

Liike-elämässä tuleva toiminnanjohtaja on tullut tutuksi mm Oy Hartwall Ab:n kenttäpäällikkönä sekä yrittäjänä.

Jannen kommentit:
”Urheilu-uran jälkeen on usein mielessä ollut vastaavat seuratyöt, mutta oma tilanne ollut sellainen, ettei ole ollut mahdollisuutta hakea niitä.  Pesäkarhut on valtakunnan näkyvin pesisseura naisten Superpesiksessä ja kun hommaa minulle tarjottiin, ei tästä voinut kieltäytyä. Myös seuran juniorityö on valtakunnan huippua, mikä vain lisäsi kiinnostusta.

Pesäkarhut ry:n puheenjohtajan Päivi Pessi-Järvenpään kommentit:
Janne on henkilö, jolle tehtävää tarjosimme ja jonka tehtävään halusimme. Hänellä on erinomainen tausta urheiluseuran toiminnanjohtajan tehtävään – kokemusta on karttunut niin henkilökohtaisesta urheilu-urasta kuin monipuolisista tehtävistä liike-elämässä.  Olemme seurassa erittäin iloisia, että saamme yhdessä Jannen kanssa jatkaa Pesäkarhujen kehittämistä.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää