Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut hävisi toisen välierän kotiutuskilpailussa

 
Pesäkarhut hävisi toisen välierän kotiutuskilpailussa

,
Petojussien Elina Mäki sai kunnian tuoda 2.välierän voittojuoksun.
Kari Saha / UrheiluPori.com


Naisten superpesiksen välieräsarja Pesäkarhujen ja Petojussien kesken jatkui tiistaina Porissa. Peräseinäjoki onnistui nappaamaan toisen voiton, tällä kertaa niukasti kotiutuskilpailun jälkeen. Petojussit johtaa nyt ottelusarjaa voitoin 2-0 ja finaalipaikka on sille katkolla ensimmäistä kertaa lauantaina Peräseinäjoella. Ottelun alku ja koko ensimmäinen jakso oli Petojussien. Pesäkarhujen otteissa näkyi nuoren joukkueen jännitystä ja arkuuttakin. Petojussit vei jakson ansaitusti juoksuin 3-1.

Myös toiseen jaksoon vieraat saivat lentävän lähdön, kun Pesäkarhut antoi kahdella omalla ulkopelivirheellään kaksi juoksua. Mutta sitten ote alkoi kääntyä kotijoukkueelle. Pesäkarhujen parhaana palkittu Carita Toiviainen puhkaisi Petojussien haavoittuvan kolmospuolen, tuloksena kunnari ja yksi tavallinen. Jakson vanhetessakin Pesäkarhut painosti ja lopulta Heidi Kuusisto löi voittojuoksun ja niin mentiin supervuoropariin.

Supervuorossa molemmat joukkueet pelasivat erinomaista ulkopeliä ja juoksuja ei saatu aikaiseksi. Edessä oli kotiutuskisa. Pesäkarhut teki yhden juoksun Johanna Pentilän kurittaessa Emilia Loukkoa ja Niina Ylä-Autiota, juoksun toi Susanna Puisto. Loput Pesäkarhut hyvät kotiutusyritykset päättyivät todella niukkoihin paloihin ja niin siis tuloksena vain yksi juoksu. Petojussit pääsi näinollen hyvästä tilanteesta tasoittavalle. Heidän kaksi ensimmäistä lyöjää onnistuikin kotiutuksissaan ja lopulta siis tätä kautta ottelun voitto vieraille.

"Taisteluilme saatiin aikaiseksi huonon ekan jakson jälkeen. Anteeksipyytelemällä tässä ei pärjätä. Nyt pitää kaivaa kova usko esiin ja pelirohkeutta tarvitaan", Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarmo Ania sanoo. Yleisöä Porin pesäpallostadionilla oli tällä kertaa jopa yllättävän vähän, kun tv-otteluun saapui väkeä hieman alle tuhat henkeä, 964 katsojaa. Kolmas välierä pelataan lauantaina Peräseinäjoella,mahdollinen neljäs pelataan Porissa sunnuntaina.

Katso ottelun kuvagalleria

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JarmoAnia

Jarmo Ania

Tiedot

HeidiKuusisto

Heidi Kuusisto

Tiedot

JohannaPentilä

Johanna Pentilä

Tiedot

SusannaPuisto

Susanna Puisto

4.12.1988
Tiedot

CaritaToiviainen

Carita Toiviainen

18.12.1987
Tiedot


Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää