Maaginen Mäkinen torjui pisteet PoPalle

Porin lauantai-iltapäivässä pelattu futsal liigan avauskamppailu noudatti tarkkaan ennakkoon kaavailtua kaavaa. KadY piti palloa ja hallitsi, PoPa iski vastaan terävästi ja tehokkaasti. Loppujen lopuksi valotaululla seisoi PoPan riemukas kotivoitto 3-2 (2-1).

Ottelu alkuminuuteilla molemmilla joukkueilla oli paikkansa, mutta ottelun avausmaalia saatiin odotella aina jakson puoliväliin saakka. KaDyn Jukka Kytölä haastoi keskelle ja laukaus painui pitseihin PoPa pelaajien estelyistä huolimatta. Vajaata kahta minuuttia myöhemmin Vesa Lamminen haassutti KaDy puolustuksen ja laukoi pallon varmasti verkon perukoille. Syöttöpisteen maaliin sai torjuntansa jälkeen nopean Lammiselle avannut, pelin parhaana palkittu, PoPa maalivahti Eero Mäkinen. Ensimmäisellä jaksolla nähtiin vielä yksi maali, kun KaDy riisti pallon keskialueella ja pallo pelattiin maalin edessä täysin yksin olleella Matias Juvosella, jolla oli helppo työ siirtää KaDy taukojohtoon lukemin 1-2. PoPan virhetili täyttyi ensimmäisellä jaksolla, ja KaDy pääsi kahdesti kokeilemaan "kympiltä", mutta PoPan maalissa huippupelin pelannut Eero Mäkinen nollasi KaDyn eritykset.

Toisella jaksolla PoPa sai pidettyä ensimmäistä jaksoa enemmän palloa ja tasoittikin pelin ajassa 25.39, kun Sami Rantalan millintarkka "luuppi" tavoitti KaDy linjan taakse kirmanneen Timo Laurilan, joka kesytti pallon ilmasta ja törkkäsi PoPan tasoihin KaDy maalivahti Niila-Ville Lahtisen puikoista. Ottelu näytti jo päättyvän tasapeliin, kun molemmat joukkueet hukkasivat tukun loistavia maalipaikkoja, ja varsinkin maalivahti Mäkisen johdolla loistavasti taistellut ja uhrautuvasti puolustanut PoPa puolustus piti lukemat tilanteessa 2-2. Lopulta PoPa sai toivomansa lopun, kun ajassa 38.29 PoPan Vesa Lamminen hassutti KaDy puolustusta jälleen kerran ja tuhritun läpiajon jälkeen paini oman riparin muutaman peippauksen jälkeen pitseihin ja siirsi PoPan 3-2 johtoon. KaDy reagoi tilanteeseen heti ottamalla aikalisän ja lentävän maalivahdin käyttöön. Kerran pallo kolahti Mäkisen torjunnan kautta ylärimaan, mutta muuten PoPa nelikko sai peitettyä KaDy laukaukset ja PoPa riemu repesi kellon kajahdettua ja kaikki kolme pistettä jäivät Poriin.

PoPa sai voitosta hyvin alun kaudelle ja usko omaan tekemiseen varmasti kasvoi. Seuraava matsi PoPalla on ensi viikon lauantaina, kun PoPa matkustaa Ouluun Tervareiden vieraaksi. Seuraava kotimatsi on maajoukkuetaukojen jälkeen sunnuntaina 30.10., kun Sinimyrskyn vieraaksi saapuu TP-Kaarle Kokkolasta.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori

Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.