Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Matti Santahuhta on FC Jazzin uusi päävalmentaja

 

Matti Santahuhta on FC Jazzin uusi päävalmentaja


Konaten veljekset jatkavat FC Jazz valmistautuu Kakkosen kauteen 2012 uuden valmennustiimin johdolla.

FC Jazzin uusi päävalmentaja on pelaajauransa lopettava Matti Santahuhta, 30. Avukseen Santahuhta saa Joonas Laurikaisen, 28, joka on solminut myös uuden kaksivuotisen pelaajasopimuksen.

Laurikainen on työskennellyt FC Jazzissa maaliskuusta 2010 asti junioripäällikkönä. Hän jatkaa tehtävässään edustusjoukkueessa toimisen ohella.

Santahuhta on urallaan pelannut viisi kautta ja 105 ottelua Veikkausliigassa. Maaleja pääsarjassa syntyi 18. Kausina 2000, 2001, 2003, 2004, 2010 ja 2011 hän edusti FC Jazzia. Kauden 2002 hän pelasi Tampere Unitedissa, josta hän siirtyi 2003 takaisin Poriin. Ykkösdivisioonassa Santahuhta on pelannut vuonna 2005 Vaasan Palloseurassa ja kaudella 2009 FC PoPassa, jossa hän pelasi myös Kakkosen kaudet 2006, 2007 ja 2008.

Pelaajasopimuksia FC Jazzilla on koossa jo toista kymmentä. Uusimpia merkittäviä sopimuksia ovat Laurikaisen ohella Sekou Konaten ja Mamadou Konaten tekemät jatkosopimukset. Veljekset jatkavat FC Jazzissa kaksi seuraavaa vuotta.

Mamadou teki Kakkosessa päättyneellä kaudella 14 maalia, ja ensimmäisen kautensa FC Jazzissa pelannut Sekou 11 maalia.

FC Jazzin pelaajaneuvottelut ovat muutenkin hyvässä käynnissä, ja jatkosopimuksia tullaan solmimaan lähiviikkoina. Uusia vahvistuksia seuran ulkopuolelta haetaan vielä 2-3.

FC Jazzin edustusjoukkue tavoittelee kaudella 2012 Kakkosen kärkisijoja.

Seurana FC Jazz rakentaa kestävää pohjaa, jotta satakuntalainen jalkapallo nousisi kohti kansallista kärkeä kaikilla tasoilla.

Kaudella 2011 FC Jazz järjesti 150 joukkueen Pori Cupin ja Palloliitolta paljon kiitosta saaneen Kai Pahlman -turnauksen, jonka ottelut (48) keräsi upeasti yhteensä yli 10 000 katsojaa.

Seuran juniorimäärä on kaksinkertaistunut parissa vuodessa ja lähentelee jo viittä sataa. Myös toiminnan laatu on parantunut huomattavasti.

Kuluvan kauden aikana FC Jazz sai kolme uutta maajoukkuepelaajaa ensimmäistä kertaa vuosiin, ja FC Jazz valittiin mukaan Palloliiton Sami Hyypiä Akatemiaan, joka on tarkoitettu uusien huippupelaajien kasvattamisen tukemiseen.

JazzIirot Akatemian ensimmäinen toimintavuosi on ollut menestyksekäs. Toimintaan on osallistunut 262 satakuntalaispelaajaa, ja tapahtumapäiviä on ollut yhteensä 40.

Lisäksi seuran kansainväliset suhteet ovat tiivistyneet ja yhteistyö on aloitettu ranskalaisen FC Metzin sekä englantilaisen Reading FC:n kanssa. Seuran pelaajista suurin osa on pelannut kauden 2011 aikana kansainvälisiä otteluja.

Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Kolmen edellisen kauden ajan Matti Santahuhdan aisaparina toiminut Ville Ulanen on Musan Salaman edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja.

Lue lisää
Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää
Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlsson ja Juuso Rantala jatkavat MuSa:ssa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Keskikentän pohjalla viihtyvä Aleksi Nurminen liittyy Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää