Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Matti Santahuhta on FC Jazzin uusi päävalmentaja

 

Matti Santahuhta on FC Jazzin uusi päävalmentaja


Konaten veljekset jatkavat FC Jazz valmistautuu Kakkosen kauteen 2012 uuden valmennustiimin johdolla.

FC Jazzin uusi päävalmentaja on pelaajauransa lopettava Matti Santahuhta, 30. Avukseen Santahuhta saa Joonas Laurikaisen, 28, joka on solminut myös uuden kaksivuotisen pelaajasopimuksen.

Laurikainen on työskennellyt FC Jazzissa maaliskuusta 2010 asti junioripäällikkönä. Hän jatkaa tehtävässään edustusjoukkueessa toimisen ohella.

Santahuhta on urallaan pelannut viisi kautta ja 105 ottelua Veikkausliigassa. Maaleja pääsarjassa syntyi 18. Kausina 2000, 2001, 2003, 2004, 2010 ja 2011 hän edusti FC Jazzia. Kauden 2002 hän pelasi Tampere Unitedissa, josta hän siirtyi 2003 takaisin Poriin. Ykkösdivisioonassa Santahuhta on pelannut vuonna 2005 Vaasan Palloseurassa ja kaudella 2009 FC PoPassa, jossa hän pelasi myös Kakkosen kaudet 2006, 2007 ja 2008.

Pelaajasopimuksia FC Jazzilla on koossa jo toista kymmentä. Uusimpia merkittäviä sopimuksia ovat Laurikaisen ohella Sekou Konaten ja Mamadou Konaten tekemät jatkosopimukset. Veljekset jatkavat FC Jazzissa kaksi seuraavaa vuotta.

Mamadou teki Kakkosessa päättyneellä kaudella 14 maalia, ja ensimmäisen kautensa FC Jazzissa pelannut Sekou 11 maalia.

FC Jazzin pelaajaneuvottelut ovat muutenkin hyvässä käynnissä, ja jatkosopimuksia tullaan solmimaan lähiviikkoina. Uusia vahvistuksia seuran ulkopuolelta haetaan vielä 2-3.

FC Jazzin edustusjoukkue tavoittelee kaudella 2012 Kakkosen kärkisijoja.

Seurana FC Jazz rakentaa kestävää pohjaa, jotta satakuntalainen jalkapallo nousisi kohti kansallista kärkeä kaikilla tasoilla.

Kaudella 2011 FC Jazz järjesti 150 joukkueen Pori Cupin ja Palloliitolta paljon kiitosta saaneen Kai Pahlman -turnauksen, jonka ottelut (48) keräsi upeasti yhteensä yli 10 000 katsojaa.

Seuran juniorimäärä on kaksinkertaistunut parissa vuodessa ja lähentelee jo viittä sataa. Myös toiminnan laatu on parantunut huomattavasti.

Kuluvan kauden aikana FC Jazz sai kolme uutta maajoukkuepelaajaa ensimmäistä kertaa vuosiin, ja FC Jazz valittiin mukaan Palloliiton Sami Hyypiä Akatemiaan, joka on tarkoitettu uusien huippupelaajien kasvattamisen tukemiseen.

JazzIirot Akatemian ensimmäinen toimintavuosi on ollut menestyksekäs. Toimintaan on osallistunut 262 satakuntalaispelaajaa, ja tapahtumapäiviä on ollut yhteensä 40.

Lisäksi seuran kansainväliset suhteet ovat tiivistyneet ja yhteistyö on aloitettu ranskalaisen FC Metzin sekä englantilaisen Reading FC:n kanssa. Seuran pelaajista suurin osa on pelannut kauden 2011 aikana kansainvälisiä otteluja.

Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää