Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässät murskasi HIFK:n 5-2

 

Ässät murskasi HIFK:n 5-2


Porin Ässien ja HIFK:n kohtaaminen Helsingissä tiistai-iltana oli paitsi maalien, myös jäähyjen karkeloa. Ässät pystyi kuitenkin katkaisemaan kolmen ottelun tappioputkensa komeisiin voittolukemiin 5-2.

Ottelu Helsingin jäähallilla alkoi vierasjoukkueen kannalta vahvasti, kun vajaan viiden peliminuutin jälkeen tilanne oli porilaisille 1-0. Vajaan kymmenen minuutin jälkeen tilanne oli Ässille jo 2-0. Maalintekijöinä Veli-Matti Savinainen ja Tomas Zaborsky. Seuraavaksi Ryan Caldwell istui jäähyllä kampituksesta kaksi minuuttia. HIFK ei kuitenkaan saanut tilanteesta aikaiseksi maalia. Tomas Zaborsky pääsi yllättämään HIFK:n maalivahdin jo toistamiseen ajassa 08:57 ja tilanne Ässille 3-0. HIFK kuitenkin heräsi ja kavensi alivoimalla tilanteen 3-1 Siim Liivikin istuessa jäähyä. Vain muutaman minuutin jälkeen Ässien etumatka oli kaventunut jo tilanteeseen 3-2. Siim Liivik istui jäähyllä ensimmäisessä erässä lopulta kaksi kertaa.

Toinen erä oli tuskin alkanut, kun Stephen Dixon lähti kahden minuutin jäähylle ryntäyksestä. Seuraavaksi jäähypenkkiä kansoittivat samaan aikaan Joel Armia sukeltamisesta ja HIFK:n Kristian Tuohilampi estämisestä. Severi Sillanpää vei neljällä neljää vastaan tilanteen Ässille 4-2:een. Ville Uusitalo joutui jäähylle koukkaamisesta lähes heti maalin jälkeen. Seuraavana jäähylle lähti estämisestä HIFK:n Petteri Wirtanen. Enempää maaleja ei toisessa erässä tehty.

Kolmannessa erässä HIFK:n maaliverkko heilui vielä kerran. Kim Hirschovitsin istuessa huitomisesta Veli-Matti Savinainen tykitti ylivoimalla pelin tilanteeseen 5-2  ja samalla sen päätöslukemiin. Helsinkiläiset pääsivät vielä pelaamaan ylivoimaa erän loppupuoella, kun Sami Mutanen istui jäähyllä koukkaamisesta, mutta kavennusmaaleja ei enää nähty. 

Ässien seuraava peli on jo keskiviikkona kotikaukalossa KalPaa vastaan. Ottelu alkaa kello 18.30.

Lähde: RadioPori.fi


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JoelArmia

Joel Armia

31.5.1993 Pori
Tiedot

RyanCaldwell

Ryan Caldwell

15.6.1981 Deloraine, Man, CAN
Tiedot

SamiMutanen

Sami Mutanen

20.9.1984 Joensuu
Tiedot

Veli-MattiSavinainen

Veli-Matti Savinainen

5.1.1986 Espoo
Tiedot

TomasZaborsky

Tomas Zaborsky

14.11.1987 Banska Bystrica, Slovakia
Tiedot


Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää