Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut jäi mitalitta, Lappeenrannalle pronssia

 
Pesäkarhut neljänneksi naisten superpesiksessä

Pesäkarhut ei pystynyt voittamaan Lappeenrannassa ensimmäistä jaksoa, näin Lappeenranta varmisti pronssimitalit jo toisen ottelun ensimmäisellä jaksolla. Jakso päättyi lappeenrantalaisten voittoon 9-7. Kotijoukkue meni johtoon 3-0, mutta Pesäkarhut nousi tasoihin. Tuon jälkeen Lappeenranta otti 5-3-johdon, kunnes Pesäkarhujen loistavasti koko kauden lyönyt Heidi Kuusisto pamautti takaa läpi ja vei joukkueensa 7-5-johtoon. Lappeenranta tuli viimeisen tasoittavalleen kahden juoksun takaa-ajoasemassa, Pesäkarhut sai tehtyä kaksi paloa varsin nopeasti. Mutta sitten astui ajolähtöä purkamaan Lappeenrannan Jonna Mäkelä, hänen huikea lyönti kakkosjatkeelta meni läpi ja tuloksena kunnari sekä kolme tavallista juoksua. Näin jaksovoitto Lappeenrannalle ja pronssimitalit. Toinen jakso oli naurettavan pelisysteemin vuoksi vain pakollista pelailua, jossa molemmat joukkueet peluuttivat pelaajiaan siellä sun täällä.

Pesäkarhut jäi näin siis neljänneksi naisten superpesiksessä tällä kaudella. Mestaruus meni ansaitusti Jyväskylään,hopeaa Seinäjoelle ja pronssia siis Lappeenrantaan. Analyysi kokonaisuudessaan Pesäkarhujen tästä kaudesta näillä sivuilla
luettavissa tulevalla viikolla.

Hanna Hirvikoski,Pesäkarhut

UrheiluPorin kummipelaaja Hanna Hirvikoski:

Neljäs sija on ehdottomasti suuri pettymys meille kaikille, myös tällaiselle "ensikertalaiselle". Tällä hetkellä on aika tyhjä olo. Onneksi sentään kaaduimme saappaat jalassa. Oma ensimmäinen kesä ulkopelissä meni mielestäni suhteellisen hyvin, mutta sekin tuntuu nyt jotenkin toissijaiselta. Pieni tauko pesiksestä tekee varmasti hyvää, ja sen jälkeen jaksaa taas mennä täysillä kohti tulevaa!

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

HeidiKuusisto

Heidi Kuusisto

Tiedot


Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää