Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhujen pelaajarintamalla liikehdintää

 
Pesäkarhujen pelaajarintamalla liikehdintää

Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkueen parhaisiin vaihtolyöjiin lukeutuva Juuli Kemiläinen jatkaa Porissa. Pesäkarhut ja Kemiläinen solmivat torstaina vuoden mittaisen jatkosopimuksen. 22-vuotias Kemiläinen on voittanut pelaajaurallaan Pesäkarhuissa yhden naisten SM-kullan, yhden SM-hopean ja yhden SM-pronssin sekä yhden B-tyttöjen SM-kullan.

Noora Boelius sen sijaan lopettaa pelaajauransa. 23-vuotias Boelius pelasi uransa aikana Pesäkarhujen lisäksi naisten superpesistä Pattijoella ja Vimpelissä.

Kolme ottelua päättyneellä kaudella naisten superpesistä Pesäkarhuissa pelannut Marjaana Liljeroos (20v) ei jatka Pesäkarhuissa.

" Meillä on nyt pelaajasopimukset ensi kaudesta neljäntoista(14) pelaajan kanssa. Heistä kaksitoista(12) on jo pelannut naisten superpesistä. Tilanne on erinomainen, harkinnassa on vielä 1-2 pelaajan liittyminen ryhmäämme. Pidämme silmät ja korvat auki mahdollisille uusille pelaajillekin, kiirettä asian kanssa ei tarvitse nyt pitää. Valmius hankintoihinkin on kuitenkin olemassa, laatukriteerit pidämme melko korkealla uuden/uusien pelaajien suhteen", Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Pesäkarhujen tiedotteesta / Urheilupori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


NooraBoelius

Noora Boelius

15.12.1983
Tiedot

JuuliKemiläinen

Juuli Kemiläinen

Tiedot

MarjaanaLiljeroos

Marjaana Liljeroos

Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää