Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPaMukava ei lähde nousukarsintoihin

 
PoPaMukava ei lähde nousukarsintoihin

Porin Palloilijoiden johtokunta on päättänyt, ettei Satakunnan Kolmosessa menestyksekkäästi pelannut PoPaMukava lähde Kakkosen nousukarsintoihin.

Palloliiton Satakunnan piiri tiedusteli asiaa PoPan toimistolta. Johtokunta otti kielteisen kannan asiaan, koska yhdellä seuralla ei saa olla kuin yksi sarjapaikka Suomen Palloliiton alaisista sarjoista.

Koska FC PoPa:lla on Porin Palloilijat ry:n hallinnoima Kakkosen paikka, PoPaMukavan nousu olisi tarkoittanut uuden yhdistyksen perustamista.

PoPaMukava voittaa varmuudella Satakunnan Kolmosen, jos joukkue saavuttaa yhdenkin pisteen sarjan viimeisellä kierroksella. PoPaMukava kohtaa ensi lauantaina Herralahdessa pelattavassa ottelussa Vanhankylän Alun kello 13.00 alkavassa ottelussa.

Palloliiton Satakunnan piiri tarjoaa Kakkosen nousukarsintapaikkaa Kolmosen kakkoseksi sijoittuvalle joukkueelle, joka on Euran Pallo tai FC Rauma.

PoPaMukava aloitti toimintansa PoPan edustusjoukkueen reservijoukkueena kaudella 2005. Joukkueen historia on menestyksekäs. Kaudella 2005 PoPaMukava nousi Vitosesta Neloseen, kaudella 2006 Nelosesta Kolmoseen ja tällä kaudella joukkue on osoittanut olevansa Satakunnan Kolmosen eliittiä.

Kausi 2007 jää kuitenkin viimeiseksi kesäksi, jolloin PoPan reservijoukkue pelaa nimellä PoPaMukava. Joukkueen toiminta jatkuu ensi kesänä Satakunnan Kolmosessa nimellä PoPa-Futsal.

Nimenvaihdos tuli ajankohtaiseksi, koska Team Mukava ry on hyväksytty Palloliiton Satakunnan piirin jäsenseuraksi. Uusi seura aloittaa oman jalkapallo- ja futsal-toiminnan piirin alaisissa sarjoissa ensi kaudella, joten PoPa:ssa päädyttiin nimenvaihdokseen sekaannusten välttämiseksi.

PoPa-Futsal kuvaa nimenä joukkueen toimintaa entistä paremmin, sillä PoPan jalkapallon Kolmosen joukkue koostuu pelaajista, jotka pelaavat talvella PoPan väreissä Futsal-liigaa. PoPan futsal-toiminnasta on tullut ympärivuotista, joten jalkapallo on futsal-pelaajille vain kesäharrastus.

Porin Palloilijoiden tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2007 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivutArttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää
Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlsson ja Juuso Rantala jatkavat MuSa:ssa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Keskikentän pohjalla viihtyvä Aleksi Nurminen liittyy Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
FC Jazzin talven pelikalenteri liki valmis

FC Jazzin talven pelikalenteri liki valmis

FC Jazzin talvikauden otteluohjelma on viimeistä silausta vaille sovittuna. Olli Orvasto on ollut ahkerana ja rakentanut asioita hyvissä ajoin valmiiksi.

Lue lisää