Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Jazz -junioreiden A-nuoret nousivat SM-sarjaan

 
FC Jazz -junioreiden A-nuoret nousivat SM-sarjaan

FC Jazz Juniorit on ottamassa vankkaa asemaa porilaisella jalkapallokartalla. Seuran A-nuoret nousivat ensi kaudeksi ikäluokan SM-sarjaan ja piirin tasolla joukkue nousi ylivoimaiseen tapaan jo miesten Kolmosdivariin. A-nuorten nousun varmistuminen Tampereella tiesi joukkueen valmentaja Sami Rintaselle pyörämatkaa ottelun jälkeen Tampereelta Poriin.

Joukkueen kovasta sitoutumisesta kertoo se, että Sami Rintanen hoiti lupauksensa ja matka Poriin kesti noin viisi (5) tuntia.

Nyt seuran edustusjoukkue pelaa siis jalkapallon Kolmosessa, A-nuoret ikäluokan SM-sarjaa ja B-nuoret pelaavat ensi kaudella ikäluokan 1. divisioonassa. Melkoinen työnäyte.

- Joukkue sitoutui viime syksynä seuran antamiin tavoitteisiin, jotka olivat edustusjoukkueen nostaminen Kolmoseen ja A-nuorten nostaminen ikäluokan SM-sarjaan. Vaikka tavoite olikin kova, niin hyvin pojat lupauksensa täyttivät.

- Joukkueen valmentaja Sami Rintanen pelasi myös kesän mittaan Nelosta, ja hän on luvannut jatkaa pelaamista myös ensi kaudella Kolmosessa oman valmentajatyönsä ohella, kertoo FC Jazz J:n joukkueenjohtaja Voitto Häkkinen.

Ikäluokan SM-sarjaan noussut A-nuorten joukkue pelasi kauden mittaan myös miesten Nelosta muutamalla "yli-ikäisellä" vahvistettuna ja oli sarjassaan täysin ylivoimainen.

Nyt A-nuorten SM-sarjapaikka ensi kaudella on korkein nuorten sarjataso, missä yksikään poikien joukkue pelaa. Joten huhut FC Jazz-Junioreiden "kuolemasta" vaikuttavat suuresti liioitelluilta.

- Tämä lie osoitus, että elossa sekä vauhdissa ollaan, painottaa Häkkinen.

FC Jazz J:n A-nuoret:
Maalivahdit: Juha-Matti Ryynänen, Tommi Heinonen, Pyry Alinen ja Ville-Valtteri Tuumi.

Kenttäpelaajat: Jesse Koivula, Joonas Lehti, Jussi Leinonen, Ilkka Salonen, Juuso Ollonqvist, Arto Heinäsuo, Jesse Junnila, Joonas Koivula, Kari-Pekka Koivunen, Sauli Reunanen, Joonas Salo, Tero Vähäsavo, Henri Nieminen, Jaakko Ikonen, Jussi Rantala, Juho Wahlroos, Henri Rask, Ville Kuusinen, Toni Miettinen, Teemu Heinonen, Jukka Palenius, Aleksi Nurminen ja Antti-Jussi Jaakola.

Joukkueen valmentajat: Sami Rintanen ja Mikko Mannila.

Huoltajat: Ismo Kankaanpää ja Pasi Salo.

Joukkueenjohtajat: Voitto Häkkinen ja Jarkko Westerlund.
Linja-autonkuljettaja: Esa Lehti.

Seuran puheenjohtaja: Markku Tuominen
Valmennuspäällikkö: Jouni Joensuu.

FC Jazz junioreiden tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää