Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Jazz -junioreiden A-nuoret nousivat SM-sarjaan

 
FC Jazz -junioreiden A-nuoret nousivat SM-sarjaan

FC Jazz Juniorit on ottamassa vankkaa asemaa porilaisella jalkapallokartalla. Seuran A-nuoret nousivat ensi kaudeksi ikäluokan SM-sarjaan ja piirin tasolla joukkue nousi ylivoimaiseen tapaan jo miesten Kolmosdivariin. A-nuorten nousun varmistuminen Tampereella tiesi joukkueen valmentaja Sami Rintaselle pyörämatkaa ottelun jälkeen Tampereelta Poriin.

Joukkueen kovasta sitoutumisesta kertoo se, että Sami Rintanen hoiti lupauksensa ja matka Poriin kesti noin viisi (5) tuntia.

Nyt seuran edustusjoukkue pelaa siis jalkapallon Kolmosessa, A-nuoret ikäluokan SM-sarjaa ja B-nuoret pelaavat ensi kaudella ikäluokan 1. divisioonassa. Melkoinen työnäyte.

- Joukkue sitoutui viime syksynä seuran antamiin tavoitteisiin, jotka olivat edustusjoukkueen nostaminen Kolmoseen ja A-nuorten nostaminen ikäluokan SM-sarjaan. Vaikka tavoite olikin kova, niin hyvin pojat lupauksensa täyttivät.

- Joukkueen valmentaja Sami Rintanen pelasi myös kesän mittaan Nelosta, ja hän on luvannut jatkaa pelaamista myös ensi kaudella Kolmosessa oman valmentajatyönsä ohella, kertoo FC Jazz J:n joukkueenjohtaja Voitto Häkkinen.

Ikäluokan SM-sarjaan noussut A-nuorten joukkue pelasi kauden mittaan myös miesten Nelosta muutamalla "yli-ikäisellä" vahvistettuna ja oli sarjassaan täysin ylivoimainen.

Nyt A-nuorten SM-sarjapaikka ensi kaudella on korkein nuorten sarjataso, missä yksikään poikien joukkue pelaa. Joten huhut FC Jazz-Junioreiden "kuolemasta" vaikuttavat suuresti liioitelluilta.

- Tämä lie osoitus, että elossa sekä vauhdissa ollaan, painottaa Häkkinen.

FC Jazz J:n A-nuoret:
Maalivahdit: Juha-Matti Ryynänen, Tommi Heinonen, Pyry Alinen ja Ville-Valtteri Tuumi.

Kenttäpelaajat: Jesse Koivula, Joonas Lehti, Jussi Leinonen, Ilkka Salonen, Juuso Ollonqvist, Arto Heinäsuo, Jesse Junnila, Joonas Koivula, Kari-Pekka Koivunen, Sauli Reunanen, Joonas Salo, Tero Vähäsavo, Henri Nieminen, Jaakko Ikonen, Jussi Rantala, Juho Wahlroos, Henri Rask, Ville Kuusinen, Toni Miettinen, Teemu Heinonen, Jukka Palenius, Aleksi Nurminen ja Antti-Jussi Jaakola.

Joukkueen valmentajat: Sami Rintanen ja Mikko Mannila.

Huoltajat: Ismo Kankaanpää ja Pasi Salo.

Joukkueenjohtajat: Voitto Häkkinen ja Jarkko Westerlund.
Linja-autonkuljettaja: Esa Lehti.

Seuran puheenjohtaja: Markku Tuominen
Valmennuspäällikkö: Jouni Joensuu.

FC Jazz junioreiden tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää
Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlsson ja Juuso Rantala jatkavat MuSa:ssa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Keskikentän pohjalla viihtyvä Aleksi Nurminen liittyy Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
FC Jazzin talven pelikalenteri liki valmis

FC Jazzin talven pelikalenteri liki valmis

FC Jazzin talvikauden otteluohjelma on viimeistä silausta vaille sovittuna. Olli Orvasto on ollut ahkerana ja rakentanut asioita hyvissä ajoin valmiiksi.

Lue lisää